Şimdi Ara

TYT 110 NET - AYT 65 NET SİZCE KAÇ K OLACAK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yürü be üstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11k ne lan olm türkiyede o neti yapacak kaç bin kişi var bi gösterin bana. 110 net bile 11k diyorsa 95-100 net hedefliyorum barajı geçemezsin falan diyecek herhalde.
  • 15 k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110yapan 1k olur aytyle 3-4k olur lan 110u yapmak kolay mı aytde 65te hiç kolay değil o fenden 32-33yapmak bile kolay değil puangoya göre geçen sene tıp kazananların netleriyle bu yıl baraj zor geçilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    Ağzınız bal damlıyor hocam İnşallah dediğiniz gibi olur.
  • illusionist man kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam

• bence 5-6k
  • Tytde 110 yapmak aytde 65 yapmaktan cok daha zor bence.

Tyt 1k
    Ayt 4k olur diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 13 Mart 2018; 22:43:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uruk gelmiş bee

• Hocam katılıyorum ama sınava da bağlı tabi 2013 mat+2015 geo gelirse ayt 65 net de ciddi şekilde zora girer.Bekleyip göreceğiz.
  • Örnek Tyt Kitapçığı yayınlandıktan sonra "Sınav çok kolay olacak" algısı oluştu.Puan hesaplama siteleri bu yüzden çok alakasız hesaplıyor.Dikkate almamak lazım.

Ben yök atlasa giriyorum,istediğim bölüme girenler ygs\lys de kaç net yapmış ona bakıyorum sonra tyt\ayt ile oranlıyorum

• Ben gorduklerimden bahsedeyim etrafımda suan 110 netin uzerine cıkmıs insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama bunu turkiye hesabına vurursak tahminimce 3-4k civarı gelir(zorluga baglı olarak).Ayt ile tahminimce 7-8k civarına gerilersin cunku soru sayısı az olunca net hesabı yapmak cok mantıklı olmuyor çünkü daha az soruda daha az hata payı ortaya cıkıyor ve yaptıgınız her yanlış eskiye gore daha fazla geri atmasını saglayacak(demek istedigim 80 da 60 yapmak 40 da 35 yapmaya denk olacak).Bunlar benim goruslerimdir.
  • illusionist man kullanıcısına yanıt
    Kaç K oldu reis hortlattım ama merak ettim
  • gecen sene 106.5 tyt 1900 civari siralama getirdi
    72.5 ayt ile 2700 civarı siralama oldu @erso0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frukoz -- 2 Kasım 2019; 12:6:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.