Şimdi Ara

Matematik bölümü 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen sene tercih yapmadım puanımı yeterli bulmadığımdan bu sene ısparta inşaat biraz daha orta halli üniverstelere puanım yeticek gibi gözüküyor.Fen edebiyat fak. okumanın zor olduğunu söyleyenler olucak ama matematik en çok sevdiğim derslerden ve matematik bölümü istiyorum.Ancak araştırmlarımda gerek dersane öğretmenleri gerek okul öğretmenleride matematiğin okunmayacağının zor ve iş olanaklarının çok düşük olduğunu söylüyolar.Fakat dersanede ki matematik öğretmenin 10 özel öğrenci ve dersaneyle birlikte toplamda 6 milyar aylık aldığını ağzından duydum.Kafam çok karışık matematik bölümünün artılarını eksiklerini bilen veya matematik bölümü okuyanlar yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kerpeten123

arkadaşlar geçen sene tercih yapmadım puanımı yeterli bulmadığımdan bu sene ısparta inşaat biraz daha orta halli üniverstelere puanım yeticek gibi gözüküyor.Fen edebiyat fak. okumanın zor olduğunu söyleyenler olucak ama matematik en çok sevdiğim derslerden ve matematik bölümü istiyorum.Ancak araştırmlarımda gerek dersane öğretmenleri gerek okul öğretmenleride matematiğin okunmayacağının zor ve iş olanaklarının çok düşük olduğunu söylüyolar.Fakat dersanede ki matematik öğretmenin 10 özel öğrenci ve dersaneyle birlikte toplamda 6 milyar aylık aldığını ağzından duydum.Kafam çok karışık matematik bölümünün artılarını eksiklerini bilen veya matematik bölümü okuyanlar yorumlarınızı bekliyorum

Benim en sevdiğim ders Matematikti ve tercihlerimin tamamını Matematik yaparak bu bölümü severek okudum Ve tek dersten dahi kalmadan okulu bitirdim.
    Şu anda da hayatımdaki en sevdiğim hobilerimin başında Matematik geliyor.
    Ancak ben Matematik okumanızı tavsiye etmiyorum. Tek sebep: İş İmkanı.

Sektörün epeydir içindeyim. Özel ders piyasası yerlerde hele dersaneler yerlerin dibinde.

• doğrudur hak veriyorum biz dersanede olduğumuzdan iyileri görüyo olabiliriz. peki dersane dışında hiç mi iş olanağı yoktur matematik bölümünün bankacılık sigorta veya finans tarzında
  • Elbette var.
    Merkez bankası(ingilizce ve torpil gerek)
    Tüik(ingilizce ve torpil gerek)
    Bankalar(köle gibi çalıştırıp üç beş kuruş veriyolar.
    Dersaneler(tam sömürü merkezleri)

İçinizi karartmak istemiyorum ancak zamanınız varken fen edebiyat fak. uzak durun derim.
  • fen - edeb fak.ları tek tek kapatacaklar ki doğru bir hamle olur. Fen-edebin yanından geçmeyin..
  • Kapatamazlar

Nefen 1) Anabilim dalları olmadan çoğu bölüm üniversitede açılamaz.

Neden 2) Üniversiteler ticaret kapısı oldu. Zarar ederler.
  • haklısınız dersanelerde çok yorucu ve can sıkıcı peki arkadaşlar makina müh. iş olanağı yok inşaat mühendisliği zor çevre müh iş olanağı yok ne okuycaz çok yüksek puanlarım yok ama 80 bin - 120 arası sıralamam olur nereyi tercih etmem gerek matematiği hakkaten çok seviyorum. makinalarla uğraşmak çalışma sistemini çözmeyi severim.ancak matematik tarzı bölümleri iyi bir üniversitede okuyabilriim. mühendislikleri orta halli üniversiteleri seçmek zorunda kalıcam
  • arkadaşım sana kim dedi makine mühendisliğinde iş yok diye.. hahahaha güldürdün valla.. 100 kişiden kaçı mimar mühendis olabiliyor??
  • yorumunuz için teşekkür ederim üstünden baya zaman geçmiş ama :)
  • şu an nerede okuyorsunuz ne yaptınız..
  • pmyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerpeten123 -- 4 Aralık 2013; 16:27:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.