Şimdi Ara

Matematik çok kolay!Ama Çözemedim! Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonucun 1 çıkması lazım ama çıkmıyor. Sıfırdan matematik öğreniyorum ve delireceğim sırf soru yüzünden şu ana kadar hiç takılmadım taa ki buna kadar. Biri anlatabilir mi olayı nasıl 1 bulunabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kariya -- 22 Ocak 2013; 21:02:49 >

• Cvp 4 deilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de 4 olmalı ama cevap anahtarında 1 yazıyor anlayamadım. Nasıl buldugunu detaylıca anlatabilir misin rica etsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kariya -- 22 Ocak 2013; 20:27:33 >
  • Cevap 13 Önce Çarpma Sonra Toplama İşlemi Yapılır. 21.15=315 5.7=35 315/35=9 12/3=4 9+4=13
  • O şekilde olmuyor galiba 13 çıkamaz o sorudan benim bildiğim ya 4 ya 1.
  • kardeş siz nasıl 4 1 bulmayı beceriyorsunuz yazsan bi
  • Cevap anahtarında 1 yazıyor, tam olarak konuya hakim değilim ben 0'dan başladım o yüzden soruyorum. Bu üarada kitap antrenmanlarla matematik 1. bebe kitabı, temelden öğreniyorum ama olmayınca olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kariya -- 22 Ocak 2013; 20:37:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kariya

Cevap anahtarında 1 yazıyor, tam olarak konuya hakim değilim ben 0'dan başladım o yüzden soruyorum.

Dostum O Aradaki Eksiymiş Ben Çarpı Olarak Gördüğüm İçin 13 Dedim Yanlız Evet 4 Çıkıyor 1 Çıkamaz Soru Hatalı Olabilir
  • Nasıl bulduğunu dördü yazabilir misin detaylıca rica etsem? Sanırım ccevap anahtarında bir sakatlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitadana

kardeş siz nasıl 4 1 bulmayı beceriyorsunuz yazsan bi

Soruyu dikatli incele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Henry Morgan -- 22 Ocak 2013; 20:48:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl 4 bulduğunuzu anlatır mısnız rica etsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kariya -- 22 Ocak 2013; 20:53:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.