Şimdi Ara

Paragraf için taktik var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yoksa anladığımız kadarıyla mı yapıyoruz?

• Bu zamana kadar okuduklarınla gelişmiştir diye düşünüyorum ama Palme Paragraf al bitir. Çok kazıktır ama uzun cümlelerde anlama yetini geliştirir. Ben 31 Net yaptım Türkçeden çok fazla değil ama ben kitabın hepsini çözemedim.
  • anlayarak cöz günde 50 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 3 yaptım sınavda hiçbir paragraf sorusunda 2 şık arasında kalmadım yanlışlarımı bilmiyorum ama muhtemelen dil bilgisindendi.Bol bol paragraf çözmek lazım bi yerden sonra sorunun nereden çıkacağını ve mantığını kavramaya başlıyorsun bir anda türkçe netlerin artıyor.Ben sene başında rahat 12 13 yanlış çıkartıyordum.Kitap olarak da limit ve karekök normal soru bankalarını çözdüm.Bi de piyasada yayın denizi paragraf kitabı var onu ben aldım sen alma dünyanın en b*ktan kitabı sana hiçbir şey katmaz
  • Bu işini görür herhalde

Paragraf için taktik var mı

• Taktik maktik yok bam bam bam

• Hocam ben adamakıllı türkçe çözmedim çalışmadım da sınav anı heyecanlanabiliyosun 34d 6y geldi sınavda istediğim gibi değil çalışmazsam böyle olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elimde sınavın paragraf kitabı var. onu hızlıca bitirp kareköke geçmeyi düşünüyorum.
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    sayısalsan 1 kitap yeter
  • Sınav çözme bence sınavın denemeleri kolay olurdu baya

• 2017 ygsde 36-4 yaptım 4üde paragraftan geldi yanlısların mezuna kaldık gibi bana da lazım tabsiye up bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffLoomis

37 3 yaptım sınavda hiçbir paragraf sorusunda 2 şık arasında kalmadım yanlışlarımı bilmiyorum ama muhtemelen dil bilgisindendi.Bol bol paragraf çözmek lazım bi yerden sonra sorunun nereden çıkacağını ve mantığını kavramaya başlıyorsun bir anda türkçe netlerin artıyor.Ben sene başında rahat 12 13 yanlış çıkartıyordum.Kitap olarak da limit ve karekök normal soru bankalarını çözdüm.Bi de piyasada yayın denizi paragraf kitabı var onu ben aldım sen alma dünyanın en b*ktan kitabı sana hiçbir şey katmaz

Hepsini bitirmismiydiniz hocam paragraf kitaplarin o dediklerinizin?

• mutsuzüye M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç paraf kitabı bitirmedim karekök ve limitin normal soru bankalarını bitirdim ikisinde de çok kaliteli paragraf soruları var ve bence paragraf kitabı bitireceğine bol bol deneme çöz zaten bir denemede 25-30 tane paragraf sorusu oluyor nerdeyse
  • Çıkmış sınavlardaki paragrafları çözün yeterli, Karakutu mu ne vardı paragraf için ben onu çözdüm. 39-1 geldi bu sene

• 38-2 geldi bu sene. Yayın denizi hız paragraf denemelerini çözdüm yeterli oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.