Şimdi Ara

Matematik Kanalım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
6
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0786DE130

tebrikler, başarılar hocam.

hocam lütfen mümkün olduğunca eleyici ve kaliteli sorular seçmeye çalışın yt'de kolay sorularla anlatım yapan çok kanal var ama zor soru çözen çok fazla yok. yani benim tavsiyem böyle. yine de siz bilirsiniz
    Özellikle bu konuya çok dikkat ediyorum. Elimden geldiğince matematik bilgisi sıfır olan ve matematik bilgisi iyi olan öğrencileri dengede tutan videolar hazırlamaya çalışıyorum.İleri ki zamanlarda zorlayıcı ve Tyt, Ayt'ye yönelik eleyici sorular hakkında özel videolarım olacak.Şu an ki hedefim tüm matematik konularını yetiştirebilmek.Yorumun için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmutlu -- 3 Eylül 2019; 14:37:47 >
  • nazmutlu kullanıcısına yanıt
    Zor soru videoları çekmeniz lazım çünkü basit video heryerde var neden sizi izlesinler ? Ama zor soru cozerseniz kitleniz daha fazla olur gibi düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gryffindorrr

Zor soru videoları çekmeniz lazım çünkü basit video heryerde var neden sizi izlesinler ? Ama zor soru cozerseniz kitleniz daha fazla olur gibi düşünüyorum
    Tabi ki senin istediğin şey belirli bir kitleye hitap etmek.Fakat şu an konu anlatım sırasında mecburi olarak herkesin anlayabileceği şekilde sorular seçmek zorundayız.Eğitimin amacı bu zaten.Videolarımı izlersen zaten çokta basite indirgenecek soru tiplerinin olmadığı görülmektedir. Konu anlatımları dışında zaten amacım eleyici soru kalıpları dışında orijinal soruları bularak çözüme kavuşturmak olacak.Değerli yorumun için teşekkür ederim.Yorumunu özellikle dikkate almaya çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pavka4

Yeşil tahta güzel olmuş
    Teşekkürler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenophanes17

Güzel bir iş yapıyorsunuz hocam. Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim:)
  • Arkan plan güzel olmuş

Rica ederim hocam. Matematikte konu eksiğim olsa sizi izlerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Rica ederim hocam. Matematikte konu eksiğim olsa sizi izlerdim
    Beklerim.Yavaş yavaş diğer konularda geldikçe umarım yararlı olur.Eksikliklerimi hatalarımı da söylerseniz benim için daha iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenophanes17

Güzel bir iş yapıyorsunuz hocam. Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim:)
  • Hocam öncelikle dersi eğlenceli hale getirerek samimi bir şekilde anlatırsanız daha hızlı büyürsünüz. Öğrencilere bu işi sevdirmeniz diğerlerinden farklı olmanız lazım ki öğrenci girip baktığında "peh herkes gibi anlatıyor sıkıcı" demesin kanalda kalsın arkadaşlarına da önersin.
    Başarılar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKullanıcı Adı

Hocam öncelikle dersi eğlenceli hale getirerek samimi bir şekilde anlatırsanız daha hızlı büyürsünüz. Öğrencilere bu işi sevdirmeniz diğerlerinden farklı olmanız lazım ki öğrenci girip baktığında "peh herkes gibi anlatıyor sıkıcı" demesin kanalda kalsın arkadaşlarına da önersin.
    Başarılar diliyorum.
    Yayına yeni başladığım için biraz amatörlük var tabi.Ders ortamı ile aynı uyumu yakalamak gerekiyor. Tabi internet ortamı olunca ister istemez kasılıyorsun.Umarım zamanla ölü toprağı atarız.Yorumun için teşekkür ederim.Desteğiniz benim için çok önemli :)

Ne demek biz teşekkür ederiz

rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: yabanciogrenci

aslında yeşil tahta çok karanlık duruyor, bence değiştir. anlatımın güzel ama hızlandırdım sorry.
    Teşekkürler yorumun için.Şu an daha farklı bir arka plan kullanmaktayım:)
  • KKullanıcı Adı kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmutlu -- 15 Mayıs 2020; 20:59:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.