Şimdi Ara

Matematik Kanalım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
6
Favori
6.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara :)
  • Yeni keşfettim tasarım ve anlatım gerçekten güzel emeğinize sağlık takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Yeni keşfettim tasarım ve anlatım gerçekten güzel emeğinize sağlık takipteyim.
    Çok teşekkür ederim desteğin için :)
  • Günceldir :)
  • Hocam naçizane tavsiyem eğer bu işte büyümek istiyorsanız belli bir kitleye seslenmeniz daha doğru olur. Örneğin derece isteyen öğrencilere hitap etmek için zor soruların çözüldüğü, ispatlarla anlatılan bir konsept sizin için güzel olacaktır. Allah yardımcınız olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    İlk başta kanalı açarken düşüncem başlangıç seviye ve orta seviyeye hitap etmek. Bu şekilde Matematik konularına farklı bir bakış açısıyla yaklaşmak isteyen öğrenciler için konuları başlangıç seviyesinde tutmak için elimden geleni yapıyorum. Ve konuları bitirdikten sonra seviyeye göre videolar yayınlamak istiyorum. Tabi her şey bir plan dahilinde olması gerekiyor . Umarım herkesime hitap edebilecek bir kanal yaratabiliriz. Acemilik var . Umarım en kısa zamanda bununda üstesinden geleceğiz inşallah .Yorumun içim çok teşekkür ediyorum.Bu şekilde geri dönüşler alıp tavsiyelerinize uymaya çalışacağım :)
  • Yaptığınız İş Çok Kutsal İnşallah Sizleri Daha İyi Yerlere Görürüz Takipçiniz Olacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal Bıyıklı Bozkurt

Yaptığınız İş Çok Kutsal İnşallah Sizleri Daha İyi Yerlere Görürüz Takipçiniz Olacağım
    Desteğin ve bu güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum . Umarım emeğin karşılığı sizin başarınız olur :)
  • Emeğinize sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Emeğinize sağlık
    Teşekkür ederim :)
  • Günceldir :)

• İleri matematik içerikleri yapmayı düşünüyor musunuz? Calculus, lineer cebir, sayısal analiz, bulanık mantık gibi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.