yanlz benim denemelerde ya 1 yanlışım çıkar ya da 2 ama yeni bi hoca geldi okula bi sınav yaptı bizi 20 aldm yarınkinede çalışmıyorm hıhh.gif
quote:
Orjinalden alıntı: by.qerem
yya kardeş bi nevide hocaya bağlı
eğer güzel anlatırsa az bişe daha anlıyorsun ama bi yere kdr
sonra kalemi fırlatıyorum yere ve şöle bi dönüp sınıfı seyrediyorum herkes tahtaya bakmış bişler tarif ediyor hocaya
ve içimden aynen şu geçiyor
........................,
neyse şimdi akşam akşam....
tabi hocada çok önemli bi etken bizim hoca beni sevmezdi ben de onu ve tabi dersi de aslında benim mat düşmanlıgım ilkokuldan beridir var yalnız şunu söylemek de isterimm mat yapmayı adam akıllı yapmay çok isterdimm
içinizden geçen ve forumda sölenmesi yasak olan şeyleri pm yada msnden bildirin anlarım sizi
kenan2453@h.....
yok hocam o kadar da değil artık ya hani sokak muhabbetleri olur duvar dibinde yada okul bahcesi park vs yanlarında orada grup halinde toplanılır her konu konuşulur öyle bi ortam olmadıkca kötü şey gecmiyo içimden :D:D
BENİM GEÇİODA MÜSAİT DEİLİZ
quote:
Orjinalden alıntı: musicalite
yok hocam o kadar da değil artık ya hani sokak muhabbetleri olur duvar dibinde yada okul bahcesi park vs yanlarında orada grup halinde toplanılır her konu konuşulur öyle bi ortam olmadıkca kötü şey gecmiyo içimden :D:D
Lise 2 ye gidiyorum butun derslerim guzel... Sadece matematigin ilk yazılısı 07 ikincisi ise 03 hadi gel de duzelt 100 alsam bile 1 dusuyor ve alamam zaten!
evet lısede zar zor geçtım.. unı sınavında ea cı olduğumdan mat eksığını sozelden kapatmaya çalıştım sımdı ılk sınıfta matı yıne sans eserı geçtım ama ıstatıstık gıbı bır bela cıktı mat dan daha zor
Kim korkar matematikten diye bir kitap vardı. Yararlı olabilir okulda zorlanan arkadaşlar için. Ama yinede herşey kendi çabanızda bitiyor...
peki aramızdan matematiği en iyi olan kim onu belirlesek lise bazında benim maximum 2 olmuştur lise 2 ve 3 te sizlerin.....
HerOFWORLD dostum üzüldüm senin adına zehir olucak yani tatilin....:(:):
BEN GENELDE KASMIYORUM KENDİMİ OZMN TÜM BİLDİKLERİMDE KARMAN ÇORMAN OLUYOR BUNA BÖLME VE ÇARPMADA DAHİL
BEN SIFIR ALMAMAYA ÇALIŞIYORUM EĞER 25 30 ALIRSAM NE MUTLU BU ARADA EA YIM
temelden hocaya bağlı diyorum ben bi geometri hocamız vardı 2 sene sonra gitti.. başka hoca girdi.. onla aynı anda bide bayan hocamız vardı oda matematiğe giriyordu.. ama sınavlarda bol not dağıtırdı matematikci.. geometricide tam tersi.. matematikci düzgün anlatmazdıda.. geocu ise harika anlatır ve eğlenceli geçerdi dersler.. bu sene 2 side gitti.. geo notum 80 mat notum 20.. başka sınfdan bu sene bizim sınıfa geçen arkadaş var.. geocu onlarada giriyordu ama matcıları farklıydı.. arkadaş geodan 78 aldı matdan 81.. bence hocadan kaynaklanıyor.. sınıfın genel durumuda böyle..
quote:
Orjinalden alıntı: cyberpol
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
/>
/>
ALLAH dan bir iki tane sayı koymuşlar bune yav nasıl bir matematik işlemi
arkadaş esprileri anlamamış galiba
tabiii hoca önemli faktörr diye daha öncede demiştim orta okulda hoca anlatırdı anlatırdı sonra tahtaya kaldırırdı listeden bakıp ta yapamayana bi çakardı bi de yer :D:D: akabinde bizim grup mat derslerinde yok olurdu adeta sınıfta olsak bilse çıt pıt cıkmazdı :D:D korkuyla değil sevdirmeyle öğretilimesi gereken bi ders hepsi için gecerli bi kuraldır sevdirerek ögretmek...öğrencilerin dersi sevmesini sağlamak..vs
Resimleri cok sevdim...
@ musicalite
Sagol, dostum. Zehir olacagına emin olabilirsin ama daha 2.dönem var ben kopya ceker gecerim her harukarda ama bilmiyorum yaa. Kagıtları degistiricem artık 2.dönem cunku 4 grup var lanet olası yazılıda.
matematigi seven tek kisi ben miyim yoksa en sevdigim dersler arasındaydı
quote:
Orjinalden alıntı: by.qerem
lla tamm anladık toplama çıkarma çarpma bölme önemli hadi yüzdesini alma kökünü bulma faln lazım oluyo
yya banane x in alabileceği değerleri bulmak
banane
neymiş x e değer verirsek ne olurmuş bakbak bak
nne olur x in g..... kalkar ....
+465646651957565417891465169785614897561677487615747 HAYATTA NE ÇEKİOSAM BİTEK ŞU XDEN ÇEKİORUM HA
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
/>
/>
abi süper bunlar ya sanırım sarısının birine yapılan bir testti
yan 5 ile six e bittim
3.Find x
Here it is. Oraya koptum ben ya... Bir de six=6.
Where is x?
yıllarca hep biz x e değer verdik ama x bize hiç değer vermedi
aslında matematik kolay sadece siz sorunun içindeki topla çarpma bölme işlemlerini görmüyonuz