Şimdi Ara

matematik temeli bir türlü atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, meslek liseli çıkışlıyım ve yaklaşık 5 ay önce kendime aktif matematik sıfır aldım onu bitirdim normal soru bankalarına geçtim fakat yine birtürlü yapamıyorum. fasikül aldım kalem birazda olsa oynuyor ama denemelerde birşey yapamıyorum. bunun için ne önerirsiniz?
    EA mezunum...

• Basit sorular çözerek olmuyor hocam o işler.Kendine video çözümleri açıklayıcı ve güzel olan bir orta seviye soru bankası edin.Ardından mesela parabol mü çalışıcaksın konu anlatım fasikülü bitirdikten veya konuyu yüzeysel olarak kavradığını düşündüğünde soru bankasını açıcaksın, koca testte 1 tane işaretleyemesen bile video çözümlerini izleyip çözemediğin soru tiplerinin çözüm yöntemlerini algılayıp diğer testte geçiceksin.Böyle ilerlersen illa ki sorulara olan hakimiyetin artacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben + ile - çarpımını bilmeyen, denklemlerde karşıya atmayı bilmeyen birisi olarak birazdan bahsedeceğim kaynaklar ile sağlam matematik temeli attım, bunları yaparsan işe yaramamasının ihtimali yok;

Antrenmanlarla Matematik serisinin ilk kitabını al, konu anlatımı için kitabın yazarının Antrenman Yayıncılık sitesinde bulunan konu anlatım videolarını izle, bunu soruları çözmeden önce yap, çözdüğün her sorunun da çözümüne mutlaka bak, bu şekilde giderek ilk 2 kitabı bitir. Bunu yaptıktan sonra zaten istediğin soru bankasına geçebilecek temelin olacaktır.

Ayrıca dershanen, sorabileceğin hoca vb. de yoksa Tamamı Çözümlü Antrenmanlarla Matematik Soru Bankası da tavsiye ederim hocam, Antrenmanlarla Matematik serisinin ilk 2 kitabına takviye olarak yazılmış, asıl Antrenmanlarla Matematik kitaplarında kısa konu anlatımı varken bu kitapta özel olarak her konunun çözümünün detaylı anlatıldığı sorular var.

• Anladım peki önerebileceğin orta seviyeli bir kaynak var mı?
  • Ben çözmedim ama 345 yayınları iyidir orta seviye birisi için.Soru çözümleri de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana temelde sıkıntı var diyorum 345 öneriyorsun sana iyi akşamlar hacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONUYA BİR KİMYA NOTU BIRAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.