Şimdi Ara

Matematik ve Geometri Full Çözmek İçin.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
20.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çalışmaya başladığında saate bak ama çalışırken saate bakma bu işi zorunda olduğun için değilde zaman öldürmek için yaptığını düşün gerekirse kahvaltı yaparken kitabı çaylık olarak kullan ama onunla bütünleş sana asla ihanet etmeyecektir.
  • Bakalım zaman neler gösterecek .
  • Bende eskiden çok kötüydüm.Eski derken 8.sınıf ve lise-1 de.Şimdi lise-3 e geçtim senin gibiyim.(And lisesi).Bir gün dedim kendi kendime artık çalışmam lazım tembellik olmuyor ve bir baktım ders çalışmak alışkanlış olmuş.Şimdi çevremdeki Final-Uğur-Fem ve kültür dershanelerideki sınavlarda dereceye girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRaNoRMaLL

Bende eskiden çok kötüydüm.Eski derken 8.sınıf ve lise-1 de.Şimdi lise-3 e geçtim senin gibiyim.(And lisesi).Bir gün dedim kendi kendime artık çalışmam lazım tembellik olmuyor ve bir baktım ders çalışmak alışkanlış olmuş.Şimdi çevremdeki Final-Uğur-Fem ve kültür dershanelerideki sınavlarda dereceye girdim

Aynı benim hikaye
  • arkadaşlar herşeyi söylemiş, ben de kendimden örnek vereyim benim en büyük eksiğim motivasyondu o gün için kendinimi derse vermişsem,ders çok verimli geçiyodu ama verememişsem, oraya oturmak zorunda olduğum için oturuyodum(alışkanlık diyebiliriz) o yüzden her zaman seni derse odaklayacak o dersten zevk almanı sağlayacak şeyler düşün bide çok soru çöz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbaba19 -- 29 Haziran 2010; 8:52:13 >
  • mat ve geo yu full çözmek için;konuları çabucak bitirip sadece deneme çözmeye bak.
    ha bide sakın oturupda çok zor sorular çözme,sınav zor olmuyor.oturup zor sorular
    çözmeye çalışanlar sınavdaki soruları görünce paniklediler.bu kadar kolay olmazz diye
    ve işlem hataları çok çıktı.orta dereceli sorular çöz.geometriden çok soru çözmek her şeyi halleder
    göreceksin. başarılar
  • bende 11'e geçtim ve artık ygs'ye hazırlanmanın vakti geldi diye düşünüyorum.

Benim matematik temel'im yok denecek kadar az durumda o yüzden bu yaz karekök yayınlarının matematiğim 0 adlı kitabını aldım 1 tane örnek veriyor ardından onunla ilgili 4 soru iyi bi kitap onunla matematik temelini oturtmam gerek.

lise 1'de mat 0'dı.
    lise 2'de 2 geldi. ( trigonometri falan kasmadı beni kolaymş. :P:D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: baydemon

quote:

Orijinalden alıntı: PaRaNoRMaLL

Bende eskiden çok kötüydüm.Eski derken 8.sınıf ve lise-1 de.Şimdi lise-3 e geçtim senin gibiyim.(And lisesi).Bir gün dedim kendi kendime artık çalışmam lazım tembellik olmuyor ve bir baktım ders çalışmak alışkanlış olmuş.Şimdi çevremdeki Final-Uğur-Fem ve kültür dershanelerideki sınavlarda dereceye girdim

Aynı benim hikaye

Umarım benim hikayemde böyle olacak..
  • Kolay soruları bile alıp didiklemek işe yarıyor.Tavsiye ederim.Böylelikle mantığını kavramış oluyorsunuz.
  • Çözemediklerini yapamadıklarını hocalara veya arkadaslarına soracaksın. Aradan 1 hafta gectikten sonra o soruları tekrar yapmaya calısacaksın eger yaparsan sorunun ustunu çiz yapamazsan götürüp tekrar sor. Bunu sürekli tekrarla.

Çünkü önemli olan yapamadıgın sorular. Yapabildiklerini zaten yapıyosun. Ben bu yıl girdim sınava istedigim bölüm gelmeyecegi için seneye tekrar hazırlanıcam. Ve bu yaz sevmedigim yapamadıgım türev-integral-geometri-obeb okek-olasılık konularına agrılık vermeyi düsünüyorum.

Ve test çözerken süreye cok önem verme yani 20 soru için 20-25 dk ver yeter. Neden millet 5-10 dkda bitiriyor da ben 20-25 dkda bitiriyorum diye düsünme herkesin kapasitesi zekası farklı. Kimi adam 5 dkda bitirir kimi adam 30 dkda. Yani demek istedigim soruların hepsini çözmeye odaklan süre olarak zaten zamanla hızlacaksın emin ol.

Not: Ben gecen sene hiç geometri çözmemistim. Bu yaz Geometri agırlıklı calısmayı düsünüyorum. Onun yanında da MAT1 MAT2. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum yazın hiç Turkce Tarih Edebiyat falan calısmana gerek yok. Ama cografya calıs mutlaka. Tm'ci isen tabi.

Kolay gelsin.

• Şunu unutma Zor diye birşey yoktur.Önemli olan anlamaktır.Anlamadığın şey zordur..Zevk almaya bak,sanat yapar gibi..İyi olan arkadaşlarının tecrübelerinden de mutlaka yararlan rekabet ortamı olsa bile..Çözemediğin sorular oldu mu dershane ilgilenmiyor dedin mi dh de yayınla sorularını..Kullanıcılar mutlaka yardımcı olacaktır..Başarılar
  • Naptın hortlattıkk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadas :D
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Kardes biraz gec oldu biliyorum ama merak ettim ne yaptin ygs ve lys de ve hangi universitedesin suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full yapmak için soruların mantığını anlaman lazım yani görsel zeka falan filan beynine kaydetmen lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.