İşyerinde Amd64 3500 ve Core2duo 6300 işlemcili bilgisayarlarımız var. İnşaat mühendisliği hesaplamalarında kullanılan bazı programları kullanıyoruz. Genelde matris çözümlerini içeriyor bu hesaplamalar. Core2'ler bu işler için Amd 3500'den daha yavaş kalıyor uyarıyım. Ofis olarak Core2 almaktan pişmanız. Beklediğimiz performansı alamadık.
Birkaç inceleme yaptığımda intelin bilimsel hesaplamalar üzerine puanlama yapan sciencemark diye bir programda hep amd'den yavaş kaldığını gördüm. Yani bilimsel hesaplamalarda intel genel olarak yavaş kalıyor olabilir.
Kullandığınız programın çoklu çekirdek destekleyip desteklemediğine de bakarsanız iyi olur. Paranızı boşa harcamış olmazsanız böylelikle.
Carlito_Br arkadaşın dediklerini dikkate al bence,intel fanatiklerine aldanma
intel fanatiklerini dikkate almasın, senin gibi amd fanatiğini dikkate alsın güzel iş ben intel fanatiği değilim ama c2d serisinin bu işi daha iyi yapacağını düşünüyorum. aslında bi amd birde intel makina da deneyipte görmesi daha mantıklı olur
Ben fanatiklik yapıpta ne elde edeceğim ki.Amd bana maaş mı bağlayacak.Fanatiklik aptallıktan başka birşey değil.Ayrıca imzama bakarsan Amd fanatiği olmadığımı görürsün zaten...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme