Şimdi Ara

MATEMATİKTEKİ FONKSİYONLAR NE İŞE YARAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

b)hiçbir şeye

c)kesinlikle hiçbişeye

d)hepsi

bence d

ewet burası fonksıyon sevmeyenler topici

• Kaçıncı sınıf?
  • lise 1 daha yolun bası
  • Hımm! Bende sewmezdim fonksiyonları şimdi de trigonometriyi-Karmaşık Sayıları ve Logaritmayı ve Permütsayon Olasılığı! Ve ve ve ve Yani tüm Matematiği!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 21 Şubat 2006 20:45:38 >
  • geçen sene fonksiyonu sevmezdim;şimdide karmaşık sayıları....bu böylee gider..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Hımm! Bende sewmezdim fonksiyonları şimdi de trigonometriyi-Karmaşık Sayıları ve Logaritmayı ve Permütsayon Olasılığı! Ve ve ve ve Yani tüm Matematiği!!

daha neler var biliyonuzmu siz

ilerde keşke hep fonksiyon görseydim diceksiniz

• Teorem: sırf öğrencileri gıcık etmek için öğretmenler tarafından oluşturulmuş bir kurallar bütünlüğüdür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ogrencinin matematik notunu dusurmek amacıyla bi yerden uydurma bi konudur...kendilerini hala anlayamadım...1 sene gecti ustunden trigonometri geldi...ondan pek farkı yok bununda
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Teorem: sırf öğrencileri gıcık etmek için öğretmenler tarafından oluşturulmuş bir kurallar bütünlüğüdür

Unutma öğretmenlerde bir zamanlar öğrenciydi. Çok geriye gitmek gerekir çoook..
  • Herşeyin altında mantık yatıyor ama eğitim sistemi mantıktan ziyade öğrenciye pratiği öğretiyor (daha doğrusu ezberletiyor) ÖSS için yarış atı gibi yetiştirilen öğrencilerden oluşan bir yeni nesile sahibiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydink

quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Teorem: sırf öğrencileri gıcık etmek için öğretmenler tarafından oluşturulmuş bir kurallar bütünlüğüdür

Unutma öğretmenlerde bir zamanlar öğrenciydi. Çok geriye gitmek gerekir çoook..

• quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm
    ÖSS için yarış atı gibi yetiştirilen öğrencilerden oluşan bir yeni nesile sahibiz.

+1
  • Fonksiyonlar zevklidirrrrrrr

Ama unuttum
  • Kartezyen çarpım temeline dayalıdır. Önce onu iyi bilmek gerekir ki ardından bağıntıyı anlayıp daha sonra da fonksiyonu sevebilesin.
  • A MI DİİM B Mİ DİİM C Mİ DİİM D Mİ DİİM HMMMM
    D DİİİOOMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Kartezyen çarpım temeline dayalıdır. Önce onu iyi bilmek gerekir ki ardından bağıntıyı anlayıp daha sonra da fonksiyonu sevebilesin.

Hocam haftalık ders günleri yapalım, sevabına ders çalıştır üyeleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: rule of diee

A MI DİİM B Mİ DİİM C Mİ DİİM D Mİ DİİM HMMMM
    D DİİİOOMM

• arkadaşlar muhtemelen lise birsiniz ilerki yıllarda bilimin neredeyse sadece fonksiyondan ibaret olduğunu göreceksiniz
  • Yaww bende uyuz oluyom bu konuya 4. özel dersi aldım hala tık yok bide okul+dershane artık düşünün
    quote:

Orjinalden alıntı: fire storm

a) hiçbir işe

b)hiçbir şeye

c)kesinlikle hiçbişeye

d)hepsi

bence d

• quote:

Orjinalden alıntı: fire storm

a) hiçbir işe

b)hiçbir şeye

c)kesinlikle hiçbişeye

d)hepsi

bence d

olm iyiki Bora hoca sınavı bir hafta ileriye almış. Yoksa...

quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm
    Hocam haftalık ders günleri yapalım, sevabına ders çalıştır üyeleri

o da iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.