Maça az kaldı,bugün göreceğiz ne kadar iyi oynayacağını.inşallah son zamanlardaki performansını yine gösterir,çünkü çok ihtiyacımız olacak...
En sevdiğim futbolcu. Adamım. Barajlar kralı
Attı gene
yine deldi
ben bu adama "halı saha topçusu" diyenlerin başında geliyorum...
porto hariç son 3 maçtır iyi oynuyor...yüzünü kaleye dönüyor, kaleyi düşünüp şut çekiyor, çok mücadele ediyor, daha az topuk pasi yapiyor... kabul ...
ama geçen 1 buçuk yıl ne olacak?ayağının düzüyle oynamaktan çok topuğuyla oynardı, dolayısıyla 5 pasin 4'u top kaybı oluyordu. ikli mücadelelerde çok zayıf kalıyordu, kesinlikle Rico gibi top saklayamıyordu. Deplasmanlara gitmiyordu, gitsede götürüldüğüne pişman ediyordu. Koca bi sezon bir golunu hatirliyorum. Kaleye şutunu hiç hatırlamıyorum..vardır da hiç aklımda kalmamış...
inşallah geçen 40 maçtaki gibi değilde son 3 maçtaki gibi devam eder de KAHRAMAN ilan ettiğiniz bu futbolcumuza yarın sövmeye başlamayız...Ben geçen sene çok sövdüm ne yalan söyliyim...
Lincoln ile beraber Türkiye'de top ayağına en iyi yakışan futbolcu. Delgado'yu izlemek gerçekten keyifli. Çok kaliteli bir futbolcu. Galatasaray'da olmasını istediğim futbolculandandır. Değerini bilin beşiktaşlı kardeşlerim
tr liginde şimdiye kadar sergenden başka izlerken bu kadar keyif aldığım bi oyuncu olmadı..
ayrıca kişilik olarak da çok efendi bir futbolcu..
quote:
Orjinalden alıntı: soho
tr liginde şimdiye kadar sergenden başka izlerken bu kadar keyif aldığım bi oyuncu olmadı..
Evet hocam çok efendi bir adam. Hiçbirşeye itiraz etmiyor. Kimseye bağırmıyor. Komple futbolcu işte. Sergen'de aynıydı. Ama keyif almanı Bjk ile sınırlıyorsun sanırım hocam. Zira Hagi denen bir baş belası var ortada
hocam hepsi değerli oyuncu alex-hagi-sergen..a ma delgado' nun vücut yapısı da narin..bale yapar gibi futbol oynuyor sanki..hagi de çok iyiydi ama hagi' nin daha yapılı bi vücudu vardı daha sert oynardı..hepsinin keyfi ayrı ama delgado' nun ayağında top daha bir başka duruyor gibi..
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
quote:
Evet hocam çok efendi bir adam. Hiçbirşeye itiraz etmiyor. Kimseye bağırmıyor. Komple futbolcu işte. Sergen'de aynıydı. Ama keyif almanı Bjk ile sınırlıyorsun sanırım hocam. Zira Hagi denen bir baş belası var ortada
quote:
hocam hepsi değerli oyuncu alex-hagi-sergen..a ma delgado' nun vücut yapısı da narin..bale yapar gibi futbol oynuyor sanki..hagi de çok iyiydi ama hagi' nin daha yapılı bi vücudu vardı daha sert oynardı..hepsinin keyfi ayrı ama delgado' nun ayağında top daha bir başka duruyor gibi..
Bu konuda sana hak veriyorum hocam. Lincoln ve Delgado. İzlemek apayrı bu futbolcuları gerçekten. En büyük transferiniz son yıllardaki. Tebrik ederim. Bizim esas oğlanda sakatlığı formsuzluğu küslüğü vs yenipte bi gelse. Süper olacak bu 2 adamı izlemek.
Mevkisinde oynamaya başlayınca adam coşmaya başladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme