bu adam gününde olunca cidden anormal yaratıcı bugunde gayet ölümcül paslar attı bence...
Bu Adam'ı Cok Seviyorum Manyak Paslar Atiyor.Cok Klas Oyuncu.
quote:
Orijinalden alıntı: Miroglu_
Bu Adam'ı Cok Seviyorum Manyak Paslar Atiyor.Cok Klas Oyuncu.
Takımın en iyisi desem yalan olmaz.
Süper abi bu adam.bugün messi gibiydi mübarek.
Zaten durduramadılar,o yüzden devamlı faul yaptılar.Ama hiç faullerden yılmadı,işine devam etti.Aslında iki asist yaptı diyebiliriz.Çünkü Tello nun attığı vuruşuda,Delgado yaptırmıştı.Belki faul yapmasalar gol bile atabilirdi.Kim ne derse desin,Delgado süper...
quote:
Orijinalden alıntı: j.r.duke
Süper abi bu adam.bugün messi gibiydi mübarek.
Zaten durduramadılar,o yüzden devamlı faul yaptılar.Ama hiç faullerden yılmadı,işine devam etti.Aslında iki asist yaptı diyebiliriz.Çünkü Tello nun attığı vuruşuda,Delgado yaptırmıştı.Belki faul yapmasalar gol bile atabilirdi.Kim ne derse desin,Delgado süper...
ben de geldiğinden beri çok seviyorum,ama isteyince oynuyo aşşalık
quote:
Orijinalden alıntı: eagle18
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: eagle18
quote:
Orijinalden alıntı: serkaN
quote:
Orjinalden alıntı: eagle18
Alıntıları Göster
Beşiktaş Delgado & Bobo & Tello üçlüsünü kesinlikle ama kesilnlikle satmamalı !! Satarsa klubü basarlar valla
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Beşiktaş Delgado & Bobo & Tello üçlüsünü kesinlikle ama kesilnlikle satmamalı !! Satarsa klubü basarlar valla
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: eyoruk
kesinlikle bu üçlü satılmamalı
quote:
Orijinalden alıntı: verifyersin
quote:
Alıntıları Göster
ewt delgado bu sene bazı maçlarda çok etkiliydi..sezon başında delgado ve ricardinho dan en az biri satılsın, delgado daha genç kalabilir ama ricardinho hemen satılsın demiştim..heralde artık kimse rico gitmesin diyemez..
quote:
Orijinalden alıntı: soho
ewt delgado bu sene bazı maçlarda çok etkiliydi..sezon başında delgado ve ricardinho dan en az biri satılsın, delgado daha genç kalabilir ama ricardinho hemen satılsın demiştim..heralde artık kimse rico gitmesin diyemez..
Alıntıları Göster
bencede rico satilsin rico+para karsiliginda holoskoyu alalim... Bu arada tello nun oldugu butun maclarda BJK cok ii oynuor ve ibrahim uzulmezde biraz rahat oynayabilior. tello olmadigi zaman hep o kanattan gol yiyoruz ve forvette cikmakta sıkıntı cekioruz..
İYİ Kİ VARSİN TELLOOO
quote:
Orijinalden alıntı: S4gaciouS
bencede rico satilsin rico+para karsiliginda holoskoyu alalim... Bu arada tello nun oldugu butun maclarda BJK cok ii oynuor ve ibrahim uzulmezde biraz rahat oynayabilior. tello olmadigi zaman hep o kanattan gol yiyoruz ve forvette cikmakta sıkıntı cekioruz..
İYİ Kİ VARSİN TELLOOO
Alıntıları Göster
tello - delgado -bobo gerisi hikaye
özlellikle delgadoyu çok beğeniyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: everwake
tello - delgado -bobo gerisi hikaye
özlellikle delgadoyu çok beğeniyorum..
Alıntıları Göster
Ewet bu üçlü dehşet kesinlikle satılmamalı ama ne frikikdi o yaa kongolu kaleci topu nere gittiğini izledi sadece sesim kısıldı yerimde duramadım işte kartalın gücü bu grupu puansız bitiriceğimizi ve cl liginde beşiktaş gibi takımlar olmasın diyenlere iyi cvp geldi sıcak sıcak
quote:
Orijinalden alıntı: verifyersin
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: verifyersin
quote:
aynen öyle
quote:
Orijinalden alıntı: Wintrax
quote:
Orjinalden alıntı: verifyersin
quote:
aynen öyle
Alıntıları Göster
Bobo, Delgado ve Tello bizi uçurur ama daha yükseklerden uçmamız içi 1-2 takviye yapılması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Çelik
Bobo, Delgado ve Tello bizi uçurur ama daha yükseklerden uçmamız içi 1-2 takviye yapılması lazım
Alıntıları Göster
Delgado birde sakallarını kestirse tam olacak ama nerdeee
quote:
Orijinalden alıntı: keremses
Delgado birde sakallarını kestirse tam olacak ama nerdeee
Alıntıları Göster
cok klas oyuncu delgado
quote:
Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji
cok klas oyuncu delgado
Alıntıları Göster
Bobo varken alayını at çöpe
quote:
Orijinalden alıntı: comennias
Bobo varken alayını at çöpe
Alıntıları Göster
Bu akşam kalitesini yine ortaya koydu. Gerek attığı golle gerek oyunuyla....
Mathias Emilio DELGADO
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Çelik
Bu akşam kalitesini yine ortaya koydu. Gerek attığı golle gerek oyunuyla....