Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profesyonel manada Bosch 'un hangi ürününü kullandıysak hiç birisinden de memnun kalmadık. Matkabı olsun, el frezesi olsun çok kısa zamanda arıza yapıyor. Sorunlu makinalar.
    Matkap alacaksanız eğer, Makita'lara bir bakın derim. Makita bu işi biliyor, hiç olmazsa paranız boşa gitmez uzun seneler hizmet alırsınız. Benden size tavsiye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfcasting -- 21 Nisan 2013; 1:51:27 >
  • Sevgili arkadaşlar,
    Mantolama işinde kullanmak üzere bir matkap almam gerekiyor.
    Bu matkaba karıştırıcı uç takıp; yapıştırma harcı, sıva harcı, dekoratif sıva karma ve dübelleme dahil mantolama işlerinin tümünde kullanmak istiyorum. bu işleri kaldırabilecek hangi matkabı önerirsiniz?

şimdiye kadar danıştığım arkadaşlar 2 matkap önerdi:
    1. bosch 2-26 dre
    2. Makita hr2470

bunları aratmayacak ama daha makul fiyatta bir öneriniz var mı?
    Bu ikisis arasında seçim yapmam geekirse hangisini seçmeliyim.
    İlginiz için Teşekkürler.
    ALLAH herkesin uyardımcısı olsun
  • İkisi de amatör kullanıcı için evladiyelik aletler.
    Ama ikisi arasında seçim yapacak olsam Bosch'u tercih ederim.
    Gördüğüm 10 ustanın 6-7'sinde 2.26 dre var.
  • Arkadaşlar yaklaşık 15 seneden daha da fazla kullandığım Black decker darbeli matkabım artık miadını doldurdu ve darbesi de bozuldu zaten.

Kırıcı özelliğide olan çok sık kullanmayacağım ev kullanıcı için kaliteli bir martap araştırıyorum şu ikisinde kaldım ama karar veremedim.

320 TL
    Makita Hr2470 Kırıcı Delici 2.6Kg 780W 2.7 Joule + Makita SDS Plus Uç Seti Hediyeli

310 TL
    BOSCH GBH 2400 Profesyonel 720 Watt Elektropnomatik Kırıcı-Delici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 28 Temmuz 2013; 13:53:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Arkadaşlar yaklaşık 15 seneden daha da fazla kullandığım Black decker darbeli matkabım artık miadını doldurdu ve darbesi de bozuldu zaten.

Kırıcı özelliğide olan çok sık kullanmayacağım ev kullanıcı için kaliteli bir martap araştırıyorum şu ikisinde kaldım ama karar veremedim.

320 TL
    Makita Hr2470 Kırıcı Delici 2.6Kg 780W 2.7 Joule + Makita SDS Plus Uç Seti Hediyeli

310 TL

Bosch da yakışıklı görüntü var ama icraat yok. Bosc'un profesyonel tipi 2 tane el frezesini almıştım, yatakları bozulduğu için senesine 2sinide attım, çok sorunlu makinalar. Bosch yerine Makitayı tercih ederseniz sizi üzmez, memnun kalırsınız.

• quote:

Arkadaşlar yaklaşık 15 seneden daha da fazla kullandığım Black decker darbeli matkabım artık miadını doldurdu ve darbesi de bozuldu zaten.

320 TL

310 TL

Makita'nın düşük fiyatlı modelleri Bosch markasının düşük fiyatlı modellerine göre daha kalitesiz geliyor bana benim görüp kullandıklarım öyle idi. Ancak sizin gösterdikleriniz arasında seçim yapmak zor, Makita'nın da plastik kalitesi iyi duruyor. Ben olsam gene Bosch alırım. Bende Bosch GSB 13, PSR1200 ve IXO var hepsinden memnunum. Saygılar...

• Eyvah eyvah... İki farklı görüş, kafam iyice karıştı. Teşekkür ederim cevaplar için yine de.

@alaçatı @alpernbugra
  • quote:

Eyvah eyvah... İki farklı görüş, kafam iyice karıştı. Teşekkür ederim cevaplar için yine de.

@alaçatı @alpernbugra

Evde kullanacaksanız herhangi birini alın gitsin hocam fazla üzerine düşmeyin

Makita ve Bosch ikiside iyi markadır ama şu daha iyi demek kolay değil şimdi ben Makite'yı daha uzun süre kullansam o daha iyi derim tam tersi durum da olabiliyor. Kısacası şu marka daha iyi diyemeyiz. Ancak ilk mesajımda da belirttiğim gibi Makita'nın ucuz modelleri Bosch markasından daha basit geldi bana.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 29 Temmuz 2013; 13:08:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eyvah eyvah... İki farklı görüş, kafam iyice karıştı. Teşekkür ederim cevaplar için yine de.

@alaçatı @alpernbugra

Hocam bakmış olduğunuz Makitayı ben size boşyere tavsiye etmedim. Aynısından bir yakınımda var 4-5 sene önce kendisine hediye olarak almıştık. Bu adam inşaatçı, banyo mutfak işleri yapıyor sabahtan akşama kadar fayans kırıyor, beton kırıyor, kanal açıyor (bizim evde dahil) her bir türlü zorlu işleri yapıyor ve makinada en ufak bir sorun dahi yok. Makitayı bilen bilir, fazla söze gerek yok.
  • Teşekkür ederim hocam Makitaya karar verdim.
  • quote:

Teşekkür ederim hocam Makitaya karar verdim.

Aslında en önemlisi bu tip makinalarda matkap ucudur. Eğer siz 300 TL'ye matkap alıp adi uç alırsanız markanın hiçbir farkını göremezsiniz.

Makita ve Bosch markasının SDS-plus uçlarını uzun süre kullandım ikiside gayet iyi.

Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 29 Temmuz 2013; 13:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Teşekkür ederim hocam Makitaya karar verdim.

Aslında en önemlisi bu tip makinalarda matkap ucudur. Eğer siz 300 TL'ye matkap alıp adi uç alırsanız markanın hiçbir farkını göremezsiniz.

Makita ve Bosch markasının SDS-plus uçlarını uzun süre kullandım ikiside gayet iyi.

Hayırlı olsun...

Makita'nın yanında "Makita SDS Plus Uç Seti Hediyeli" yazıyordu.

Bu iyi oldu o zaman.

• AEG Makinaları Makita dan Kat Kat Üstündür.... Birisi Alman(AEG),Birisi ÇİN(Makita)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LukasZ

AEG Makinaları Makita dan Kat Kat Üstündür.... Birisi Alman(AEG),Birisi ÇİN(Makita)

Atmak diye buna derim.
    Adam bunu söylemek için üye olmuş.
    http://www.makita.co.jp/

• makita iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: LukasZ

AEG Makinaları Makita dan Kat Kat Üstündür.... Birisi Alman(AEG),Birisi ÇİN(Makita)

makita japon malıdır arkadaşım, çin değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfcasting -- 14 Ağustos 2013; 22:43:47 >

• arkadaslar tecrubeli arkadaslar cvp yazarsa sevinirim ev işleri çiin iş görürmü bu matkap seti.. örneğin havluluk asmak için bi kaç delik açmam gerektiğinde yada vs..

bi arkadasım delmez bu duvarı felan dedı tereddüte düştüm yardım pls..

• quote:

Orijinalden alıntı: y.e.c.

http://www.evidea.com/attlas-eco-point-500-set-matkap-ve-aksesuar-seti-akulu-vidalama-cem085p2/p/72762?refKey=w_j7NWTIH

arkadaslar tecrubeli arkadaslar cvp yazarsa sevinirim ev işleri çiin iş görürmü bu matkap seti.. örneğin havluluk asmak için bi kaç delik açmam gerektiğinde yada vs..

bi arkadasım delmez bu duvarı felan dedı tereddüte düştüm yardım pls..

Tuğlayı kaliteli bir uçla zorlanmadan delersiniz fakat fayans ya da betonda çuvallar.
    Size tavsiyem bütçeyi 80-90 TL yapın B&D giriş seviyesi matkaplarını alın, pişman olmazsınız.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.