Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olek1988

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

merhaba arkadaşlar, ben de matkap almak istiyorum, iyi sayılabilecek marka olarak Bosch ya da Makita almayı düşünüyorum.
    Ancak bir sitede bulduğum değerler beni karışıklığa sürükledi, benzer güç ve fiyattaki Bosch ve Makita ürünlerin tork değerleri arasında 10 kat fark olması normal mi ?

Bosch Matkap => Tork = 9 Nm
    http://www.hirdavat.com/Darbeli-Matkap-Bosch-PSB-600-RE-Darbeli-Matkap-600-W-.html?mrk=1

Makita Matkap => Tork = 90 Nm
    http://www.hirdavat.com/Darbeli-Matkap-Makita-HP1621-Darbeli-Matkap-650-W-.html?mrk=356

Sizce sitede mi yanlışlık var yoksa gerçekten değerler doğru mu ? Değerler doğruysa Bosch almak pek de mantıklı gelmiyor..

Bence bir yanlışlık var.
    İkisinin wattları hemen hemen aynıyken bu kadar farklı tork değeri mümkün değil.
    Ama Makita, Bosch'un yeşil serisinden daha iyidir, alacaksanız Makita alın.

işin ilginci diğer satış sitelerinde makita matkapların tork değeriyle ilgili veriler mevcut değil.
    makitayı kullanan herkes tavsiye ediyor, bosch da iyi markadır, ama tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım.
    ev kullanımı için sanırım 500-750w arası matkap yeterli olur, makita'nın o modelini bulabilirsem alacağım.

Bosch da kötü değil ama mavi seri gibi evladiyelik değildir.
    Hangi matkabı alırsanız alın illa ki kaliteli uç alın.
    Uç deler matkap övünür :)

• arkadaşlar Makita 1641 680W Darbeli Matkap aldım. Fiyatı 181 TL.
    Sürekli matkapla haşır neşir olan arkadaşlara sordum hepsi Makita'yı tavsiye etti. Ev kullanımı için de bu güç yeteceğinden bunu aldım.
    Hayırlı olsun
  • einhell markaları nasıldır?80 tl ye anahtarsız madrenli olnalr var.hp ve hızlıalda
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

einhell markaları nasıldır?80 tl ye anahtarsız madrenli olnalr var.hp ve hızlıalda

Bosch alın hocam. Ben GSB 13 kullanıyorum.

• koniş delmek için şohben takmak çanak anten takmak için kullanacagım

yeni ev aldım sadece kendim kullanacagım işimi görürmü

bi önerisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market/banco-1000-watt-darbeli-matkap-devir-ayarli-81235985

koniş delmek için şohben takmak çanak anten takmak için kullanacagım

bi önerisi olan varmı

Ona 1000 Watt yazan fena sallamış, gerçekte vereceği güç en fazla 300 wattır.
    50 TL ona vereceğinize 80-90 TL civarına B&D 500 Wattlık matkaplarını alın.
    Matkap her zaman alınmaz, dandik bişeye para verip de pişman olmayın, korniş delmek kolay değildir.
    Matkap kadar uç da önemlidir, hangi matkabı alırsanız alın, beton için mutlaka 8 numara karpitli kaliteli uç alın. (Piranha, Dewalt ya da Bosch markalı)
    Kaliteli uç, delme sürenizi kısalttığı için hem matkaba yüklenmesini engeller hem de daha az enerji harcamanızı sağlar.

• quote:

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market/banco-1000-watt-darbeli-matkap-devir-ayarli-81235985

koniş delmek için şohben takmak çanak anten takmak için kullanacagım

bi önerisi olan varmı

Beton delecekseniz hafif kırıcı delici alın, ancak biraz daha pahalıdır.

Eğer fazla para vermeyip işinizi görecek kaliteli bir şey arıyorsanız Bosch'un en ucuz yeşil seri matkabını alıp kullanın.

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim bende 1000watt degince şaşırdım olamaz dedim

2. el almaya karar verdim kaliteli 2. el alacagım ama alırkende ilk etapta 1 tane beton deldirecegim delmeden hayatta para vermem

izmir pit pazarında matkap bın her türlüsü var hilti her çeşit var fiyatlarını bilmiyorum alırsam buraya resimlerini koyarım pazar günü gitmeyi düşünuyorum

benim bi arkadaşta bosch marka matkap vardı yeşil bayağı işini gördü ama en son beton harmış ozaman koku gelmiş ve servise götürdük at bunu dedi servis
    alacaksan mavi bosch al kullan dedi
    yeşillerin ömrü kısa oluyor dedi

teşekkürler.
  • quote:

cevaplarınız için çok teşekkür ederim bende 1000watt degince şaşırdım olamaz dedim

2. el almaya karar verdim kaliteli 2. el alacagım ama alırkende ilk etapta 1 tane beton deldirecegim delmeden hayatta para vermem

izmir pit pazarında matkap bın her türlüsü var hilti her çeşit var fiyatlarını bilmiyorum alırsam buraya resimlerini koyarım pazar günü gitmeyi düşünuyorum

benim bi arkadaşta bosch marka matkap vardı yeşil bayağı işini gördü ama en son beton harmış ozaman koku gelmiş ve servise götürdük at bunu dedi servis
    alacaksan mavi bosch al kullan dedi
    yeşillerin ömrü kısa oluyor dedi

teşekkürler.

Bit pazarından mal alırken çok iyi düşünmek lazım, hele hele elektirikli aletlerde.

• matkabı bit pazarından deneyerek beton delerek aldım bocsh hiltli 120 tl aldıgım matkap

ama bu matkapla demir delebilirmiyim sdr uç oldugu için uçları özel olsa gerek

Matkap tavsiyesi
  • quote:

matkabı bit pazarından deneyerek beton delerek aldım bocsh hiltli 120 tl aldıgım matkap

Matkap tavsiyesi

Matkap tavsiyesi

Matkap tavsiyesi

Matkap tavsiyesi

gerçek degeri 370 ile 500tl arasında

• quote:

quote:

matkabı bit pazarından deneyerek beton delerek aldım bocsh hiltli 120 tl aldıgım matkap

Matkap tavsiyesi

Matkap tavsiyesi

Matkap tavsiyesi

Matkap tavsiyesi

GBH 2-26 DRE

Ürün Tanıtım
    Üstün delme kapasitesi
    Değiştirilebilir uç girişi
    Çevrilebilir fırça plakası (hem sağ hem sol dönüşte aynı güç için)
    Diğer avantajlar

Keskileme için dönme stobu
    Çelik ve ahşapta delme için darbe stobu
    Daha fazla sağlamlık için 50 mm mil boynu çapı
    Bilya başlık
    Ana ve yardımcı tutamakta yumuşak tutamak
    Emniyet debriyajı
    GBH 2-26 DRE Professional

Teknik veriler

Giriş gücü: 800 W
    Darbe gücü: 0 - 3 J
    Devir sayısındaki darbe sayısı: 0 - 4.000 dak-1
    Devir sayısı: 0 - 900 dak-1
    Devir momenti: 28 Nm
    Ağırlığı: 2,7 kg
    Uzunluğu: 377 mm
    Genişlik: 83 mm
    Yükseklik: 210 mm
    Delme çapı

SDS-plus helezonik uç ile betonda delme Ø: 4 - 26 mm
    Tavsiye edilen delme çapı: 8 - 16 mm
    Betonda maks. delme çapı: 26 mm
    Çelikte maks. delme çapı (mandrenle): 13 mm
    Ahşapta maks. delme çapı (mandrenle): 30 mm
    Duvarda buat uçlarıyla: 68 mm

Diğer avantajlar
    •Kolay alet bağlantı yeri değişimi
    •Kablo kırılmalarının önlenmesi için küresel başlık
    •Güvenli tutuş için ana ve ek tutamakta yumuşak tutamak
    •Emniyet debriyajı
    •Çevrilebilir fırça plakası (hem sağ hem sol dönüşte aynı güç için)
    Teknik veriler:
    • Giriş gücü: 800 W
    • Darbe gücü: 0 3 J
    • Devir sayısındaki darbe sayısı: 0 4.000 dak-1
    • Devir sayısı: 0 900 dak-1
    • Devir momenti: 28 Nm
    • Ağırlığı: 2,7 kg
    • Uzunluğu: 377 mm
    • Genişlik: 83 mm
    • Yükseklik: 210 mm
    • Uç tutucu: SDS-plus
    • SDS-plus helezonik uç ile betonda delme Ø: 4 26 mm
    • Tavsiye edilen delme çapı: 8 16 mm
    • Betonda maks. delme çapı: 26 mm
    • Çelikte maks. delme çapı (mandrenle): 13 mm
    • Ahşapta maks. delme çapı (mandrenle): 30 mm
    • Duvarda buat uçlarıyla: 68 mm.

• quote:

quote:

Matkap tavsiyesi

Matkap tavsiyesi

Matkap tavsiyesi

Matkap tavsiyesi

Elbette demir delebilirsiniz. Dönüşüm mandrenleri bulunur piyasada onlardan almanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Matkap tavsiyesi

Hayırlı olsun.
    Ben de ne zamandır bit pazarına gitmek istiyorum, yanıma adam bulsam gidecem de tek başıma gitmek istemiyorum pek tekin biyer değil.
    Gidersem bayağı bişeyler alırım oldukça ucuz diyolar.
    Aldığınız matkap sanırım bir ustadan çıkma, oldukça yıpranmış dursa da evladiyelik cihazdır, parçası kolay bulunur.

• quote:

quote:

Matkap tavsiyesi

Hayırlı olsun.
    Ben de ne zamandır bit pazarına gitmek istiyorum, yanıma adam bulsam gidecem de tek başıma gitmek istemiyorum pek tekin biyer değil.
    Aldığınız matkap sanırım bir ustadan çıkma, oldukça yıpranmış dursa da evladiyelik cihazdır, parçası kolay bulunur.

evet dedikleriniz çok doğru ben ucuz birşey alacaktım 50tl filan ama bu matkapla orada beton deldim zorladım tık yok kafa yalpa yapmıyor diye bu ürünü 120 tl ye aldım

daha uygunlarıda vardı dewal makita bosch bunlar normal matkaptı ama kafalardan yalpa yapıyordu ben de o yüzden almadım

ben de o gün yanıma arkadaş bulamadım yanlız başıma gittim
    satıcı her hafta aynı yere tezgah açıyor kartınıda verdi ben şimdiye kadar 3 kez gittim 3 kez tezgahı orada idi.

herşey var ama en çokta ev vitrin süs eşyaları çok var

• quote:

quote:

quote:

Matkap tavsiyesi

Hayırlı olsun.

evet dedikleriniz çok doğru ben ucuz birşey alacaktım 50tl filan ama bu matkapla orada beton deldim zorladım tık yok kafa yalpa yapmıyor diye bu ürünü 120 tl ye aldım

daha uygunlarıda vardı dewal makita bosch bunlar normal matkaptı ama kafalardan yalpa yapıyordu ben de o yüzden almadım

satıcı her hafta aynı yere tezgah açıyor kartınıda verdi ben şimdiye kadar 3 kez gittim 3 kez tezgahı orada idi.

Tam olarak nerde hocam bu. Tepecik üst geçitin oralarda mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Matkap tavsiyesi

Hayırlı olsun.

Tam olarak nerde hocam bu. Tepecik üst geçitin oralarda mı?

gıda çarşısı ve sanayi sitesinin arasında demir köprü var tam orada

Kuscular.Org En Büyük Güvercin Forumu
    Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
    http://www.kuscular.org/guvercin-sevenlerin-bulusma-ortamlari/izmir-kus-pazari-yeni-yeri-t15565.html

tam burada yeri arkadaş tarif etmiş

• Arkadaşlar evde uzun yıllar kullanmak, beton delme özelliği olan bir akülü cihaz almak istiyorum. Şu ürün dikkatimi çekti, yorumlarınızı bekliyorum.

www.hepsiburada.com
    Li-Ion Akülü Vidalama Modelleri ve Fiyatları | %40 indirim
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60001147&Productid=hrklbdepl188kb

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.