quote:Orjinalden alıntı: Sproob quote:Orjinalden alıntı: ugr7 Bu Ayten hanım 2 saat civarı yayına bağlı kalıyor ve ayda 4-5 kere katılıyor iyi telefon parası ödüyordur. Düşündüğü şeye bak ya aytein abla kavga ediyor sesler geliyor Yılmaz da TV'nin sesini kıssın. Kız da topuklu hastası.
quote:Orjinalden alıntı: ugr7 Bu Ayten hanım 2 saat civarı yayına bağlı kalıyor ve ayda 4-5 kere katılıyor iyi telefon parası ödüyordur. parayı bağlananlar ödemiyo. Sen numaranı bırakıyosun. Onlar seni arıyolar...
quote:Orjinalden alıntı: seF[o] Kız topuklu ayakkabısına sürdüğü pekmezi yağlıyo azdım lan Kızın sesinde de bir hoşluk var.Yollu bu yollu.
quote:Orjinalden alıntı: Sproob Bence yalamıyor adam dh yi takip mi ediyo la. Ben inanıyorum yaladığına falan dedi
@ugr7 sana katılıyorum hocam 1 sn dedi. Demez olaydı sanki öpüşüyormuşuz gibi oldu ne alakaysa @HmB_SaL Mesaj hakkında bilgin var mı?
quote:Orjinalden alıntı: Sproob @ugr7 sana katılıyorum hocam 1 sn dedi. Demez olaydı sanki öpüşüyormuşuz gibi oldu ne alakaysa @HmB_SaL Mesaj hakkında bilgin var mı? mesaj derken...
quote:Orjinalden alıntı: HmB_SaL quote:Orjinalden alıntı: Sproob @ugr7 sana katılıyorum hocam 1 sn dedi. Demez olaydı sanki öpüşüyormuşuz gibi oldu ne alakaysa @HmB_SaL Mesaj hakkında bilgin var mı? mesaj derken... mesaj atılıyor ya onda kaç kontor? bide turkcell beleş mesajım var kontor alırmı saçma bi soru ama bi kaç kere mesaj atmayı düşünüyorum
quote:Orjinalden alıntı: Sproob quote:Orjinalden alıntı: HmB_SaL quote:Orjinalden alıntı: Sproob @ugr7 sana katılıyorum hocam 1 sn dedi. Demez olaydı sanki öpüşüyormuşuz gibi oldu ne alakaysa @HmB_SaL Mesaj hakkında bilgin var mı? mesaj derken... mesaj atılıyor ya onda kaç kontor? bide turkcell beleş mesajım var kontor alırmı saçma bi soru ama bi kaç kere mesaj atmayı düşünüyorum 8 kontör gidiyo. Bedava mesajdan gitmez. Bide 16 kontör oldu diye bişeyde durmuştum.
quote:Orjinalden alıntı: Sproob Gözümün önüne geliyorda uff süperdir ya Gece gece şimdi. Zeki de az değil.
-Ayten:Beğüm gaç numara giyion -Begüm:37/38 -Ayten:Heea 36 giyseydin bağa yolla diyeceğidim.Sanada yararım olurdu