Şimdi Ara

MATRAX(Zeki Kayahan Coskun) (En son sayfadayız) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.913
Cevap
10
Favori
115.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık Matrax'ı bu topic açıkken dinleyeceğiz ve yorumları buraya yazacağız.Tam matrax başlarken bu konuyu uplayacağız zaten matrax bitince gün biter konu da düşer Konudaki bazı yorumlar ilginç gelebilir çünki konu tuttu diye sonradan düzenledim topic i evet gelelim şimdi hiç matrax ı dinlemeyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 20 Aralık 2015; 19:14:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MATRAX ve Zeki Kayahan Coşkun Hakkında

MATRAX, Zeki Kayahan Coşkun'un sunduğu popüler bir televizyon programıdır. Program, izleyicilere paranormal olaylar, gizemler ve inanılmaz hikayeler hakkında bilgi sunar.

Programın eski sunucusu Ayten Dikmen'in neden ayrıldığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak bazı kaynaklar, sağlık sorunları nedeniyle ayrılmış olabileceğini öne sürmektedir.

Zeki Kayahan Coşkun'un programdan ayrılması da merak konusu olmuştur. Coşkun, ayrılma nedeni olarak kişisel nedenleri ve başka projelere odaklanmak istediğini belirtmiştir.

MATRAX programı, yeni sunucusu ve güncellenmiş formatıyla yayınlanmaya devam etmektedir. Programın izleyicileri arasında, paranormal olaylara ilgi duyan ve gizemleri keşfetmek isteyen kişiler yer almaktadır.

Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:

• Zeki Kayahan Coşkun'un MATRAX programından ayrılma nedeni kişiseldir.
    • Ayten Dikmen'in programdan ayrılma nedeni kesin olarak bilinmemektedir, ancak sağlık sorunları olduğu öne sürülmektedir.
    • MATRAX, paranormal olaylar ve gizemler hakkında bilgi sunan bir televizyon programıdır.
    • Programın şu anki sunucusu, Zeki Kayahan Coşkun'un yerine gelmiştir.
    • MATRAX programı, izleyiciler arasında ilgi çekmeye devam etmektedir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BEn 12:30 dan sonra Dinlemeye başlıyorum Çünki O saate yatağa gidiyorum Ve Yatıyorum Yatakta dinliyorum Hiç Bİşe Olmuyor
  • ben de dinliyorum
  • Aylar önce dinlemeyi bıraktım. Saçma gelmeye başladı birsüre sonra
  • dinlemeyen var mı demelisin
  • Çekirdek değil tatlım,Zekirdek.Alem adam şu Zeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 16 Haziran 2009; 0:07:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scolerr®

dinlemeyen var mı demelisin

hocam sınavda ne olaylar olmuş kene bile yapışmış yuh ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw netten dinlicem servis yok diyor
  • Serdar dinlemeye başladıktan sonra pek açmaz oldum ama 1 den sonra ayakta olduğum zaman başkada bi seçeneğim kalmıyo yada şu saatte gidip Melon şapka dinlerim 2siylede uğraşamam
  • Canlı mı bant mı?
  • hazır diyo başka radyolarda sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Canlı mı bant mı?

Canlı.

Dinleyemeyen arkadaşlar media playerı açın Ctrl+U yapın ve mms://84.16.253.180/rd-alemfm bunu yapıştırıp tamam diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey Kafkasya -- 16 Haziran 2009; 0:18:55 >
  • http://www.radyolar.org/alem_fm.asp
    burdan dinleyin bir de?
    ayrıca ben zekirdeke üyeyim ama nereden mesaj yollanacak bilmiyorm arkadaşlar. bilen varsa linki pm ile ya da buraya yazarak bana ulaştırabilir mi ?
  • olmuyorr
  • quote:

Orjinalden alıntı: uslandım valla

olmuyorr

Benim dediğimi uyguladın mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: uslandım valla

olmuyorr

EXARadyo programıyla dinliyorum bütün radyo istasyonlarını msn ne dinliyorum özelliğini de desteklemesi hoşuma gidiyor. Metro fm de hangi şarkıların adını dinlediğimi msn de bile yazıyor o da güzel. Denemelisiniz.
  • exa var hepsini denedim hazır diyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.