Denizliye dönüyoruz pilavcı abi ne oldu Alayım gelenleri ALO. Demokrasi meydanına uzakmıydınız efendim Hayır taksiciyim ben Peki aldınızmı davuklu nohutlu pilavınızı Peki efendim iyi geceler baş baş.
quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ quote:Orjinalden alıntı: ugr7 quote:Orjinalden alıntı: Feel Me Canlı mı bant mı? Canlı. Dinleyemeyen arkadaşlar media playerı açın Ctrl+U yapın ve mms://84.16.253.180/rd-alemfm bunu yapıştırıp tamam diyin. Bu kota götürür mü ? Götürür tabiki. Link için teşekkür bu arada..
quote:Orjinalden alıntı: Sproob 89,2 de bütün komediyi kaçırdın 20 dk sonra bitiyor ben ztn bu knu açıldığında verilen linklerden birinde dinliodum.halada dinliorum mp3e gçcemde o yzden
quote:Orjinalden alıntı: Sproob Atilla abi foreverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ayten-Oflu-Atilla kombinasyonuna bir denk gel güne bakışın değişir.
quote:Orjinalden alıntı: Mindfreak_ Her zmn merak etmısımdır zekı nasıl bırı dıe anca aklıma geldı google veeeee O ses bundan mı cıkıyor
quote:Orjinalden alıntı: unforgiv3n quote:Orjinalden alıntı: Sproob Atilla abi foreverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ayten-Oflu-Atilla kombinasyonuna bir denk gel güne bakışın değişir. Unutamam programı.Ayten abla yeter konuşması süper
quote:Orjinalden alıntı: Sproob quote:Orjinalden alıntı: Mindfreak_ Her zmn merak etmısımdır zekı nasıl bırı dıe anca aklıma geldı google veeeee O ses bundan mı cıkıyor Bende Farklı bısey beklemıstım