Şimdi Ara

MATRIX ONLINE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • modemde rputer varsa ayarlarını yapman gerek

mxo nun forumunda connection problems diye bişey olması gerek
  • bende ş,mdi yükledim.. de sorması ayıp kaç saat sürüyor bu ilk yüklediği patch...
  • 1 saat surer ustune bır kac patch daha valla bak oyunu begenırsende burda paylas begenmezsende kardesım ..... yardıma hazırım benı kesın kez bul....
  • kısaca sana bıraz bılgı verım...

oyunda yerde tezgah acmıs satıcılar gorcen ornek olarak weapın vendor yada coder vendor gıbı.... bunlar bıldıgın satıcı ve alıcı hem alır hem satabılrısın..

bunun yanında ınsanların kullanmadıgı ozellıklerı sattıgı yerde hardline(hl dıye gecer oyunda)bıldıgın telefon kulubesı yanı orda marketplaceden yaparsın herseyı....

artı olarak ılk 10 level awakened olcaksın hıc bırseyın olmıcak kafanı bozma aksamları sureklı mıssıon yapıorum ve yaptırıorum ınsanlara zaten gorunce anlıcan delı gıbı mekan basıyoruz:))) sen gel takıl 4 5 gune 12 level olursun...

upgrade yaparken bana sor cunku ben o hataya dustum aptalca soradan ısıme yaramıcak seylerı upgrade ettım para gıdıo yoksa zararı yok gene satıosun onu elınde kalmıo...

naturalbornkillers diye crew var bende 2 kısı gozukuo ama faction kaptanları ıle level 50 olan oyuncularla arkadaslıgım var onlarada katılcaz level 50 dekı adam bır mıssıonda 300k xp alıo buda senın 1 gunde 10 mıssıon yapsak 2 level atlaman demek:)))))

daha sorularını sorabılırsın ben yardım ederım tas atıp kolumuz yorulmadı ya....

selametle...

• yüklemelerin miktarı 1,2 GB yani 10 saat sürecek 256K ile...ben bu gidişle sabaha karşı anca girecem oyuna...

ayrıca anzorat verdiğin bilgiler için çok saol.... devamını bekliyoruz..
    ben oyunun çıkacağını duyduğumdan beri bekliyorum zatenn..sen anlattıkçada azım sulandı weblebi.com dan verdim siparişi kargoyu beklemedim bile gittim kendim aldım taa mecidiyeköyden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seroo -- 6 Mayıs 2005, 21:36:05 >
  • seroo hayırlı olsun kardesım sende katıldın matrix dunyasına mıssionlarda kasmak uzere:)) saga sola fazla saldırma:)) yazık cetelere:)))
  • hazıran 15 e kadar morpheus conferans vercekmıs:))) bılgıne...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.