Şimdi Ara

MATRIX ONLINE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkadaşlar ben bu oyunu aldım ama bir türlü gelmedi gelene kadar bekliyeceğiz ama bu oyunla ilgili bir kaç şey kafama takıldı

yeni update içinde vampir mutant falan var bu nasıl bir matrix blade kokuyo
    acaip lag var diyen adamlar var anzorat hiç lag yok diyo ama eşşek gibi bi sistemi var standart sistemlerde nasıl çalışır
    3 farklı sınıf var ve bunları salata yapabiliyosun yarı bişey yarı bişey nasıl olcak bu işler
    o paraya bu oyun değermi
    ben wow hastassı bi adamım ama hep aynı yemek yenmez arada kafa dağıtmaya oynanacak eğlenceli bir oyun gibi geldi bana.

WOW ile MXO arasında bir seçim yapmak gerekirse siz hangisini seçerdiniz

Ben wow diyorum ama bilemiyorum
    MXO da aldık bi gelsin görücez ama sizin bir fikriniz varsa almak isterim

yok dandik gelirse hemen satıcam oyunu açmadan

• ilk olarak her oyunda hata duzeltmek ıcın patch cıkar demekle olaya gırıyorum yanı patch sıgara ıle cakmak gıbıdır oyun ve patchde bunun gıbıdır .... bızım rahatlıgımız ıcın hata duzeltmek ıcın sarttır...yada update muhabetıne....

vampır kısmına gelınce oyunda vampırler ırk olarak cıksaydı tamam dıcektım ama ırk olarak cıkmadılar..code olarak cıktılar .... yanı bıze vampır olarak gozuken saldıran dusman surusu...merovingian tarafındanmı yoksa machines tarafındanmı yazıldı bılemem cunku nezaman onlarla rastlassam selamun aleykum dıyemeden maf edıolar benı...ama sanırım merovingianin olayı bu.....ve cok abzurt gozukmuo....

ben dusunkı us serverında tek ve ılk turk olarak oynuorum gotu boklu 512 adsl ıle (usa ya kıyasla gotubokluoluyo) lag gormedım.....yasamadımda....bır kere bıle gormedım gordugum anda buraya topıc acarım zaten....

diger yonden senın o 3 ırk dedıgın salata dedıgınle ırk dedıgın olay cok farklı sımdı sen coder hacker ve operative e ırk dıosan merovingian zionist ve machineslerede ozellık dersın ama ole degıl iste...

wow ıle mxo olayına gelınce MİSTİK TAKILIYOSAN BOLE OT BOCEK YARATIK BUYU AYI KURBA ORMAN EV KALE YOK YURUYEN ÖLÜ GİDİP WOW OYNICAKSIN... BU WOWUN FANATIKLERI DAHA ONCEKI WOWDA YOKDU SIMDI INSANLAR KOYUN GIBI MODA NEYSE ONA GIDIYO ESKI WOWCULARA LAFIM YOK AMA GEL GORKI YENI WOWCULAR BODOSLAMA ZIPLIYO NEYSE....

AMA EGERKI ISTIYOSAN BEN BI HYPERJUMP CAKİM SEHIR ALTIMDA KAYBOLSUN...10 TANE AGENT GELDIGINDE KUNGFU YAPIM AIKIDO YAPIM KARATE YAPIM BUNLARDA MASTER OLIM YAKLASIK SAYAMADIGIM 200 YADA 300 TANE OZELLIGI EKLEYIP KALDIRIP KAFAMA GORE UZMAN BIR HERIF CIKARTIM SEHIR ICINDE OLIM ARABALAR VIZIR VIZIR SOKAKLARDA DOLASSIN SOKAKLARDA CETELER OLSUN LEVELMASTER OLUP FACTİON KURUP GERCEK INSANLARLA KAPISIM YADA MACHİNECİTYE GIDIP LEVEL 255 AGENT GORUP KENDIMDEN GECIM..YADA METROYLA YOLCULUK YAPIM ARADA MATRIXDEKI METRO SAHNESI GIBI AGENTLARA IKI UC DALIM..YADA CODER OLİM ABİLİTY CODE YAZIM BUNU SATIP PARAYI KIRIM SORA PARALI OLDUGUM ICIN CREW KURUP ILERLIM .. DUSMANI OLDURMEYE YAKIN AGIR CEKIMDE YANINDAN GECEN VIZIR VIZIR KURSUNLARIN ICINDE UCANTEKME ATIM DIYOSAN...VE DAHA SAYAMADIGIM BIR SURU SEY OZAMANDA MATRİX ALCAN....

SİSTEM OLAYINA GELİNCE...

P4 1.8
    512 RAM DDR400(512 OLSUN)
    ATİ 9550 YADA FX5200 YETERLI...

AYLIK ODEMELERE GELINCE

WOW 15 EURO
    MXO 14 DOLAR

WOW GİBİ COK OYUN GELDI GECTI RAGNORAKMIS ULTIMAYMIS ELINDE KILIC LEVEL KAS FALAN FILAN...TAMAM GRAFIK KASMISLAR WOWDA HARBI GUZEL AMAAAAAAAAAA

BANA MATRIX GIBI OYUN GOSTERIN KONUSU BILE ORANTILI MATRIX FILMLERINDE ISLENEN NEYDI?AYNEN DEVAM MATRIX 4 CEKILMICEK MATRIXIN SONUNU MERAK EDEN BU OYUNU ALSIN DEMIS ADAM..HA BIRAZ REKLAM BIRAZ MADDI OLAY INSANLARI CEKMEK ICIN OLABILIR AMA..10 UZERINDEN 10...

HA SU LAG OLAYINIDA ARASTIRDIM BEN BURDAN 512 ADSL ILE OYNARKEN LAGSIZ SCREENDE KOYARIM LAG GOSTERGESI YAPMIS AMCAMLAR:)) HANI HERSEY ACIK VE NET ... BU AMERICADAKI NET OLAYINDA BIR SORUN OLSA GEREK LAVUKLARIN KENDI ARALARINDA LAGLASTIGINI SANKI SAKALASMAK GIBI:)) GORUYORUM SOLUYOLAR... İ HAVE F...İN LAG TODAY YADA F...CK THE LAG GİBİ:))) ONLARIN SORUNU BIZIM DOTU BOKTAN TELEKOMUN VERDIGI 512 ILE PASALAR GIBI OYNUORUM... DAHA LAG GORMEDIM....

HA BIDE OYUNDA HOSUMA GIDEN BIR YER DAHA... SIMDI KOCA MEGACİTY DE BIR SURU ILCE VAR DIYIM..MARA CENTRAL TABORPARK İSTE STAMOS YADA SAİKUNG GIBI.... SIMDI BUNLAR TEK SERVERA BAGLI DEGIL:))) ORNEK OLARAK MARA CENTRALA GIDIOSUN AYRI BI SERVER YADA TABORKPARK AYRI BI SERVER ... AMAWWW.THEMATRİXONLİNE.COM A GIRINCE METHOD SERVER YAZAR ORDA BU SERVERLERI TOPLAMIS ADAM TEK SERVER ISMI METHOD SERVER DEMIS...ONDAN COK RAHATSIN OYUNDA ...(SERVERLAR ARASI GECISTE LOADİNG YOK....) HA HARDLİNE(TELEFON KULUBUESI SEKLINDE OPERATORDEN DIREKT ISINLANMAK ISTERSEN AYRI ODA SEKILLI AMA)

NEOLURSA OLSUN YIGIDOYU OLDURUP HAKKINI VERMEMIZ GEREK...

WOW DA MXO DA IYI OYUN...

SELAMETLE....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 5 Mayıs 2005, 9:01:12 >

• +99999 gbence kesinlikle MXO al yane bi arkadas bedava server yapcam diyo eger bog gibi ç1karsa ojinalini alcam bakcaz..
  • ya abicim daha once wowda yoktu matrixde sen yasmisin onceden wow cu olanlar diye wow mu wardi matrixmi wardi bende wow war alali 2 gun oldu sunu diyim oyun konusunda renkler wezekler kesinlikle tartisilmaz we isleyis konusunda diyosan zaten iki oyunun bi farki yok ikisindede farkli sekillerde carini gelistirebiliyosun sonra yine lvl kasiyosun ha deri mont giyen insanlari ha orumcekleri olduruyosun iki arasinda bi fark yok we wowdada gercek insanlarla kapisiyosun diger bir konu bilizard bu tarz oyunlarin ustasi bir sirket daha once bu tarzda ilk olarak diabloyu cikarip dunyayi kasip kavurdu ve hala buna benzer bir oyun ciktigi zaman insanlar diabloyla karsilarstiriyo we ona gore karar weriyo insanlar online diablo oynuyo sen tutupta bu sekilde onu asslar sekilde konusamassin ve matrixte tutup focus yapabilme yeteneginin ve karete yeteneginin disinda bisi yok wowla matrixi karsilastirmak icin aptal olmak laazim bi tarafta bu tarz oyunlarin duayeni bir sirket diger bir tarafta bir filimden alinti yapilmis bir oyun filim oyunlarinin ne kadar basarili oldugunu hepmiz biliyoruz heralde bana sorarsan wow son noktadir ama isleyis olarak diyosan senaryo disinda iki yerdede hersey ayni durmadan level kasip ajanlarla yada hordelerle kapisip surekli gorew yapip yeteneklerini yukseltmek matrix online kotu bi oyun degil ama wowlada kapisabilecek bi oyun degil

• quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

ya abicim daha once wowda yoktu matrixde sen yasmisin onceden wow cu olanlar diye wow mu wardi matrixmi wardi bende wow war alali 2 gun oldu sunu diyim oyun konusunda renkler wezekler kesinlikle tartisilmaz we isleyis konusunda diyosan zaten iki oyunun bi farki yok ikisindede farkli sekillerde carini gelistirebiliyosun sonra yine lvl kasiyosun ha deri mont giyen insanlari ha orumcekleri olduruyosun iki arasinda bi fark yok we wowdada gercek insanlarla kapisiyosun diger bir konu bilizard bu tarz oyunlarin ustasi bir sirket daha once bu tarzda ilk olarak diabloyu cikarip dunyayi kasip kavurdu ve hala buna benzer bir oyun ciktigi zaman insanlar diabloyla karsilarstiriyo we ona gore karar weriyo insanlar online diablo oynuyo sen tutupta bu sekilde onu asslar sekilde konusamassin ve matrixte tutup focus yapabilme yeteneginin ve karete yeteneginin disinda bisi yok wowla matrixi karsilastirmak icin aptal olmak laazim bi tarafta bu tarz oyunlarin duayeni bir sirket diger bir tarafta bir filimden alinti yapilmis bir oyun filim oyunlarinin ne kadar basarili oldugunu hepmiz biliyoruz heralde bana sorarsan wow son noktadir ama isleyis olarak diyosan senaryo disinda iki yerdede hersey ayni durmadan level kasip ajanlarla yada hordelerle kapisip surekli gorew yapip yeteneklerini yukseltmek matrix online kotu bi oyun degil ama wowlada kapisabilecek bi oyun degil

Kesinlikle aynı fikirdeyim 2side güzel ama WoW kendi kitlesine MxO kendi kitlesine göre bir oyun ben filmi sevmiştim oyununuda oynarım ama hangisine daha bağlı olurum kesinlikle WoW

• quote:

ya abicim daha once wowda yoktu matrixde sen yasmisin onceden wow cu olanlar diye wow mu wardi matrixmi wardi bende wow war alali 2 gun oldu sunu diyim oyun konusunda renkler wezekler kesinlikle tartisilmaz we isleyis konusunda diyosan zaten iki oyunun bi farki yok ikisindede farkli sekillerde carini gelistirebiliyosun sonra yine lvl kasiyosun ha deri mont giyen insanlari ha orumcekleri olduruyosun iki arasinda bi fark yok we wowdada gercek insanlarla kapisiyosun diger bir konu bilizard bu tarz oyunlarin ustasi bir sirket daha once bu tarzda ilk olarak diabloyu cikarip dunyayi kasip kavurdu ve hala buna benzer bir oyun ciktigi zaman insanlar diabloyla karsilarstiriyo we ona gore karar weriyo insanlar online diablo oynuyo sen tutupta bu sekilde onu asslar sekilde konusamassin ve matrixte tutup focus yapabilme yeteneginin ve karete yeteneginin disinda bisi yok wowla matrixi karsilastirmak icin aptal olmak laazim bi tarafta bu tarz oyunlarin duayeni bir sirket diger bir tarafta bir filimden alinti yapilmis bir oyun filim oyunlarinin ne kadar basarili oldugunu hepmiz biliyoruz heralde bana sorarsan wow son noktadir ama isleyis olarak diyosan senaryo disinda iki yerdede hersey ayni durmadan level kasip ajanlarla yada hordelerle kapisip surekli gorew yapip yeteneklerini yukseltmek matrix online kotu bi oyun degil ama wowlada kapisabilecek bi oyun degil

Matrixonline oynadınmı? ben ıkı oynuda oynadım oynuorum suan... sen matrix online oynadınmı?

• ya kardesim sidik yaristirir gibi konusma benimle solediklerimde bi tane yalan payi yok
    bilizardin bu tarz oyunlarda duayen oldugu yalanmi filimden alinmis oyunlarin hepsinin berbat oldugu yalanmi ikisnin konusu disinda amacin we turlerinin aslinda yapitgin seylerin ayni oldugu yalanmi oynamadim oynamamda beni sarmas orumcek yerine derimont giyen adamlar sonra fucs yapip carin tekme atiyo diyo oyunun daha iyi oldugunu idda edip duayen bi sirketin cikardigi oyunu assalar gibi konusursan bole ayiplarim seni alttami kaldin ne oldu solediklerimde bi tane yalan payi warmi forum okuyalar solesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya kardesim sidik yaristirir gibi konusma benimle solediklerimde bi tane yalan payi yok
    bilizardin bu tarz oyunlarda duayen oldugu yalanmi filimden alinmis oyunlarin hepsinin berbat oldugu yalanmi ikisnin konusu disinda amacin we turlerinin aslinda yapitgin seylerin ayni oldugu yalanmi oynamadim oynamamda beni sarmas orumcek yerine derimont giyen adamlar sonra fucs yapip carin tekme atiyo diyo oyunun daha iyi oldugunu idda edip duayen bi sirketin cikardigi oyunu assalar gibi konusursan bole ayiplarim seni alttami kaldin ne oldu solediklerimde bi tane yalan payi warmi forum okuyalar solesin

bak konusma tarzına dıkkat et kardes...altta kalmak yok sidik yarıstırmak falan bana forumda artıstlık dayılık moduna hesabına gırım olayı yapma...
    oyun fırmalarını herseyı gec... bır oyunun ıyı kotu oldugunu oynadıktan sora anlarsın...screenshotlardan derımondlu adam yada baska bırsey gorerk degıl...her ıkı oyunada hakkını vermısım onun yanında bana sıdık yarıstırmak dıyosun ılk cevap yazan kım ona bakmıyosun bak guzel kardesım sana bole gereksız laflar kullanmadım sakın bırdaha bana bu sekılde yazı yazma...eger varsa derdın pmden gel konu dagılmasın....gene sesımı cıkartmıyorum...

• +bu oyunu ben ayrı topıcte actım anlattım okucak olanlar bırde orayı okusun...
  • bak senin abinle beraber wow oynuyorum topigi abin acmis sen hala bana laf sokmaya calisyosun abin sana inat olsun diye bu topigi acmis bende oyun arkadsiyim destekliyorum onu ve pm de soledigim gibi yasim 23 benim ben bi oyunu alirken hangi sirket cikarmis ona bakarim rockstar. bilizard.eagames. bu sirketlerin hepsnin hepsinin kendine has oyun anlayislari war rckstarin araba yarislari bes para etmesken eagamesin araa yarislari bir numara olarak gosterilir . bilizardda bu tarz oyunlarin duayeni arak gosterilir cunki daha onceden deneyimleri war sen dunya en cok tutan strateji oyunlarindan birisini yapan bir sirketsin o yetmiyo ondan once diablo serisi ile dunyayi kavuruyosun sonra bu iki oyunu harmanlayip ortaya wow gibi bi oyun cikariyosun sonuc nedir biliyosun wow u piyasaya cikamdan 4 ay once biliyodum hic reklam yapmamasina karsin ama matrix piyasaya cikmis daha senden yeni ogrendim matrixsi oyanamdim oyananamada gerek olucagini sanmiyorum eger okursan benim yasilarimi gercek disinda bisi olmadigini uslubumdada hic bir yanlis olmadigini gorursun sen utupta uslup bosulmasi diye bisi goruyomusun senin ne kadar yanli davranidigni yazdiign topikten bile anlayabiliyo insan ilk yasdiin seyde sunu demissin wow gelip gecici matrix kalici sonra baslamssin matrixsi anlatmaya we su war su forumda matrixsi senin disinda oyanayan adam yok bunu dikkate almani tavasiye ederim

• su anda oyunu almis bulunuyorum ve sana hiç katilmiyorum kabuto ..... burasi bir köy yani köy derken tabiki teknoloji var marmariste de ama yinede çok gelismis deil ne yazikki ! ama burada bende dahil birkaç kisi ( ayn1 siniftayiz ) ayrica da daha önceden gittigim bir internet cafenin sahibi de bu oyuna baslad1 bir hafta önce kadar ........ bide söle düsün..... blizzard çok ünlü bir firma tabiki MXO dan daha fazla satmasi mümkün ama MXO çok yeni bir oyun ..... kendi alaninda birkaç oyunun yan1nda gerçekte basrili bir sekilde duruyor bence .... ve ben sahsen MXO oynadigimda ( bu arada uzun bir süre WoW da oynadim ) WoW dan daha fazla egleniyorum......lafimida söle bitiriyom ...... eger teknoloji , deri mont vs vs seviyosan MXO , orc , night elf yada undead seviyosan WoW diyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barking -- 6 Mayıs 2005, 7:24:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: barking

su anda oyunu almis bulunuyorum ve sana hiç katilmiyorum kabuto ..... burasi bir köy yani köy derken tabiki teknoloji var marmariste de ama yinede çok gelismis deil ne yazikki ! ama burada bende dahil birkaç kisi ( ayn1 siniftayiz ) ayrica da daha önceden gittigim bir internet cafenin sahibi de bu oyuna baslad1 bir hafta önce kadar ........ bide söle düsün..... blizzard çok ünlü bir firma tabiki MXO dan daha fazla satmasi mümkün ama MXO çok yeni bir oyun ..... kendi alaninda birkaç oyunun yan1nda gerçekte basrili bir sekilde duruyor bence .... ve ben sahsen MXO oynadigimda ( bu arada uzun bir süre WoW da oynadim ) WoW dan daha fazla egleniyorum......lafimida söle bitiriyom ...... eger teknoloji , deri mont vs vs seviyosan MXO , orc , night elf yada undead seviyosan WoW diyorum....

aldınmı kardesım oyunu? hadı hayırlısı method serverdayım ben sureklı gel beklerım malum level kascan bana ıhtıyacın var herturlu kasarız... suan benım takım var naturalbornkillers crew benım crew yakında faction kurcaz benden sora ılk defa turk olcak serverda en azından ben gormedım kesın gel beklıyorum bana nıckını sole yeterlı ben eklerım senı mıssonlara tek basına mıssıon kas bıraz level 10 a kadar karakter karaktersız gıbı dolasıo:)) kafanı bozmasın oraya kadar rahat rahat gelırsın 3 gunde benım suan level 23 anlıcagın rahatsın....hadı gorusmek uzere selametle...

• quote:

bak senin abinle beraber wow oynuyorum topigi abin acmis sen hala bana laf sokmaya calisyosun abin sana inat olsun diye bu topigi acmis bende oyun arkadsiyim destekliyorum onu ve pm de soledigim gibi yasim 23 benim ben bi oyunu alirken hangi sirket cikarmis ona bakarim rockstar. bilizard.eagames. bu sirketlerin hepsnin hepsinin kendine has oyun anlayislari war rckstarin araba yarislari bes para etmesken eagamesin araa yarislari bir numara olarak gosterilir . bilizardda bu tarz oyunlarin duayeni arak gosterilir cunki daha onceden deneyimleri war sen dunya en cok tutan strateji oyunlarindan birisini yapan bir sirketsin o yetmiyo ondan once diablo serisi ile dunyayi kavuruyosun sonra bu iki oyunu harmanlayip ortaya wow gibi bi oyun cikariyosun sonuc nedir biliyosun wow u piyasaya cikamdan 4 ay once biliyodum hic reklam yapmamasina karsin ama matrix piyasaya cikmis daha senden yeni ogrendim matrixsi oyanamdim oyananamada gerek olucagini sanmiyorum eger okursan benim yasilarimi gercek disinda bisi olmadigini uslubumdada hic bir yanlis olmadigini gorursun sen utupta uslup bosulmasi diye bisi goruyomusun senin ne kadar yanli davranidigni yazdiign topikten bile anlayabiliyo insan ilk yasdiin seyde sunu demissin wow gelip gecici matrix kalici sonra baslamssin matrixsi anlatmaya we su war su forumda matrixsi senin disinda oyanayan adam yok bunu dikkate almani tavasiye ederim

bak ben sana pm attım ılk pmnı gordum bu 1 ıkıncısı guzel kardesım bana abın mabın hesabı cekme sen 23 yasımdayım dıosun adam abısıyım dıyınce bızıde cocuk sandın herhalde bende 24 yasındayım hadı onu gec anladık blızzarda kotu dıyen olmadı harmanlasın kafana gore matrıx ıle wow cok ayrı oyunlar ve bana dıosunkı yanlı davranıosun sımdı ben sana solım ozaman ben wowda oynadım matrıxde matrıxı begendım ve matrıxı tutarımda yanlı konsuurumda..sen wow oynadın matrıx oynamadın wow oynadıgın ıcın wowu tutuosun bunuda anladık pekı sen matrıxı oynamadan nasıl yargı yapıosun neyse...dıger yandna 4 ay once bılıorum demıssın bırde oyuncuyum ben fırmaları bılırım nasıl cıkartılarda bılırım dıosun...pekı matrıx 2 senedır cıkmasını bekleyen kı bende oyuncuyumdur bılıosam sen nasıl bılmıosun...senın olayın bellı oldu sen wowu seven bır adamsın baktın ben burda wow a laf cakıorum korudun lafım yok...yazılara gelınce benım yazılarıma bakabılırsın tumune ben normalde oc ıle donanım ve ıkıncı ele bakarım ılk defa matrıx ıle ılgılı yazı yazdım.. ha bıde son olarak matrıxı senden baska oynayan yok dıosun daha 1 2 gun once cıkmıstır turkıyede:))) oda tahmınım barkıng aldıgına gore :)) turkıyede yoktu ben yurtdısından aldım bunuda solım hanı kımse oynamıo falan dıosun anlamıs olursun....ha dıger yonden benım abımle wow oynamıssın benı baglamaz abımde bunu bana ınat actıysa oda onun bılcegı ıs paf kuf ıs bunlar bırakda ozaman bız laf dalasını bızım bıraderler yapalım.... hadı selametle.... biraderim sende abisiyim dıosun yazında anzorat dıye gecırmıssın kardesım deseydın bızde ona gore yazardık anladın sen... neyse nasılsa gorusuruz senlede....

• ya olum nerden ciktinis ikinis ya bide sen kime ban cekiyosun ya solediklerimde yalan payi yok kardesim bitti kapatin dellendirmeyin beni ota b..ka ban atmayin adam gibi konusun zicinda b..kunusla oyna sen sana
  • quote:

ya olum nerden ciktinis ikinis ya bide sen kime ban cekiyosun ya solediklerimde yalan payi yok kardesim bitti kapatin dellendirmeyin beni ota b..ka ban atmayin adam gibi konusun zicinda b..kunusla oyna sen sana

allaha emanet ol sen guzel kardesım....
  • sende kardesim git matrixsini oyna sen gusel oyun tamam hade gule gule girdigim topikleirdem takip etme komik kaciyo 24 yasinda bi insana gore
  • ortamı germeyin ne destek olucam sana bu topic neşeli olsun diye açtık kavga ediyonuz kardeşimle çok uzatmayın daha kötü olacak sonra edepli davranın haddinizi bilin dellendirmeyin adamı

eşşek kadar adamsınız yakışmıyor
  • quote:

sende kardesim git matrixsini oyna sen gusel oyun tamam hade gule gule girdigim topikleirdem takip etme komik kaciyo 24 yasinda bi insana gore

ya sabır ya resullah .....
  • anzorat büyük ihtimal bende bu gün alıyorum oyunu...saat 8-9 gibi elimde olacak inşallah sana pm atarım msn varsa bi konuşuruz akşama bi sorun çıkmazsa inşallah...
  • abi oyunu aldimda bi girip ç1kt1m sadece nette bi sorun var benim giremiyom oyua.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.