Şimdi Ara

Matshita Dvd Writer(asus x52s)Sorunu(sinir bozucu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Laptop vista yüklü geldi fakat canım sıkılınca win 7 e geçtim.ondan sonrada iatkosv7 ile mac e de bir göz atayım dedim.ama iatkosv7 i yazdırmak isterken sorunlar oldu ilk başta .iso'da hata var dedim sonra dvd writerdan şüphelendim gittim başka boş dvd aldım gene aynı neroyu yükleyip başka resim müzik yazdırıp deniyeyim dedim gene olmadı... =/
    Kısacası dvd writerım cd-dvd okuyor fakat yazmıyor.Ne gibi tavsyeleriniz olabilir.
    şimdiden çok teşekkür ederim.İyi akşamlar.(acil) =/

• bir ihtimal firmware güncellemesi işe yarayabilir.
    model numarası ile arama yaparsan son çıkan firmware versiyonunu bulup indirebilirsin.
  • Cevabınız için teşekkür edeirm.Epeydir giremiyordum yoğun olduğumdan dolayı geç gelen cevap için özür dilerim.
    Soruna gelince.
    -Ubuntu yükledikten sonra rahat rahat çalışmaya başladı dvd writer.Win7deyken güncellemek isteyincede başaramadım malesef uygun sürüm yoktu.
    Daha sonrada win7yi tekrar yükleyince düzeldi.Galiba sorun sadece yazılımla ilgiliydi.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar değişik işletim sistemleri kurarak sorunu giderebilir galiba.
    Bu konuyla ilgili doctus.org adresinin forumlarında bir konu açılmıştı şimdi tam linki bulamıyorum.Bu sorunu yaşayanlar orayada göz gezdirebilirler.
    İyi günler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.