Şimdi Ara

mATX anakarta büyük ekran kartı takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki anakartım Ryzen 5 5600X için yeterli olmadığı için GIGABYTE B550M S2H almak istiyorum. Ama şöyle bir soru var kafamda; RTX 3060 gibi bir ekran kartı alırsam SATA girişlerini kapatır mı ekran kartı ? Şu an RX 590 kullanıyorum bir sıkıntı yok.

• Ekran kartını taktığın zaman en azından 2 tane SATA yuvasını kullanamazsın. Bu anakartın tasarımı daha iyi:

https://www.hepsiburada.com/msi-b450m-a-pro-max-amd-b450-3200mhz-ddr4-matx-anakart-p-HBV00000NORFD?magaza=GarajOnline

• 900 TL bandında ASRock B550 Phantom Gaming 4 var hiç bir sata kaybınız olmaz

Ayrıca b550 s2h da kullanabilirsiniz 2x sata kaybedersin 2x satada yeterli olacağı kanaatindeyim m2 de var haliyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

900 TL bandında ASRock B550 Phantom Gaming 4 var hiç bir sata kaybınız olmaz

Ayrıca b550 s2h da kullanabilirsiniz 2x sata kaybedersin 2x satada yeterli olacağı kanaatindeyim m2 de var haliyle

Bende normal ssd var. m2 yerine takabiliyor muyum?

b550m s2h satın aldım bu arada.

• quAro Q kullanıcısına yanıt
    En sağda ayrık şekilde duran 3 numaralı sata yuvası için linkteki gibi L uçlu sata kablosu kullanılabilir

gittigidiyor
    Alfais 5002 Sata 3.0 Kablo Hdd Harddisk Ssd Sata3 Data Kablosu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/alfais-5002-sata-3-0-kablo-hdd-harddisk-ssd-sata3-data-kablosu_pdp_624444338

Ama 2 nolu sata yuvasına standart düz sata kablosu takmak zorunda olacağınız için ekran kartı onu engelleyebilir. Açıkçası denemeden net bir şey söylemek zor.

Bu arada normal ssd’yi m2 yuvasına takamazsınız. M2 ssd’ler ram’e benzeyen küçük ssd’ler oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.