Şimdi Ara

mause çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • reis indirdim ama bu olayı düzeltebilecek bi seçenek görmedim ayrıca format atmka pek iyi bi fikir gibi gelmiyor farklı bi fikrin varsa veya driver booster programını tam olarak nasıl kullanacagımı söylersen çok memnun olurum
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    flaş bellek açılıyor fakat mause klavye vb. şeyler çalışmıyor
  • Kablosuz fare ise pili bitmiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farenizin markasını söyler misiniz ve kablolu mu kablosuz mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    farem logitech ve kablolu ayrıca başka mause ve klavye vs. gibi şeyleride denedim onlarında ışıkları yanıyor fakat çalışmıyorlar ve aygıt yöneticisindede gözükmüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Icarusfhaw -- 5 Ocak 2020; 18:53:46 >
  • driver booster yok bende şimdide sildim galiba girişlerde sıkıntı olsa fareyi hiç algılamazdı çünkü fareyi veya başka bişeyi takdıgımda takdıgıma dair çıkardıgımda ise çıkardıgımı ima eden bir ses çıkartıyor bilgisayar fakat aygıt yöeticisinde sadece asus touchpad var HID uyumlu fare gözükmüyor
  • format dışında bunu halletmenin başka bi yolu var mı peki ?
  • Icarusfhaw I kullanıcısına yanıt
    Zamanın varsa şunu denemeni istiyorum. Bir tane Linux indir. ISO'yu USB'ye yazdır Rufus ile.. İçinde bir şeyler varsa silenecek flaşın haberin olsun. Ardından Bios'tan boot et flaşı. Eğer ki Live CD'de faren çalışıyorsa yüklü olan işletim sisteminde sıkıntı var. Çalışmaz ise %100000 donanımsal VEYA bios ile alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 8 Ocak 2020; 3:52:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.