Şimdi Ara

mause çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mausemin ışığı yanıyor fakat kullanamıyorum pcyi kapatıp açmayla vs. şeylerin hepsini denedim ayrıca aygıt yöneticisindede gözükmüyor fare kısmında sadece asus touchpad var HID uyumlu fare falan yok mausem eski değil daha geçen gün çalısıyordu bunu başka mauselerlede denedim ve bu mauseleri başka pclerede taktım digerlerinde çalıştı internetten aygıt yöneticisinden bişey yapabilirmiyim diye baktım ama söylenen hiçbirşey işe yaramadı ayrıca mauseyi çıkarınca pc ses çıkartıyor (bi aygıt çıkardıgımda veya takdıgımda pc ses çıkartıyor kendi özelligi) fakat ne kadar çıkartıp taksamda ve aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tarasamda bi türlü gözükmüor ve çalışmıyor

• Aynı fare başka bilgisayarda çalışıyor mu hocam?
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    evet başka bilgisayarda çalışıyor farklı bi mausede denedim onunda ışıgı yanıyor fakat çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icarusfhaw

evet başka bilgisayarda çalışıyor farklı bi mausede denedim onunda ışıgı yanıyor fakat çalışmıyor
    Farklı bir USB portuna taktın mı peki?
    evet diger usb girişlerindede denedim
  • quote:

evet diger usb girişlerindede denedim
    USB'ye takılı başka aygıtlar çalışıyor mu peki?
    hayır çalışmıyor sadece kulaklık vb. çalışıyor pc ye takdıgım artıdan klavye vs. çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayır çalışmıyor sadece kulaklık vb. çalışıyor pc ye takdıgım artıdan klavye vs. çalışmıyor
    Öncelikle Windows Update ile güncelleme kontrolü ya hocam. Driver silmiş olabilirsin ya da anakart bozulmuştur.
    güncellemeyi şimdi yaptım hala çalışmıyor. Driveri silinmişse tekrar nasıl yükleyebilirim ?
  • Dizüstünün tam modeli nedir?
    markası asus windows 8.1 işlencisi Intel core İ5
  • quote:

markası asus windows 8.1 işlencisi Intel core İ5
    Böyle bulamazsın hocam. Altında bir yerde tam modeli yazıyordur.
    sistem modeli:x555lnb bu kadar bilgi bulabildim tam olarak yazmıyor internetden baktım gerisi ram bilgisi vs. istersen onlarıda yazabilirim
  • Usb driver lari bozukmus olabilir. Victory'nin dedigi gibi. aygit yoneticisinden usb suruculerini "surucuyu geri yukle" seceneginden eski haline dondurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrnolan -- 5 Ocak 2020; 16:30:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chrnolan C kullanıcısına yanıt
    dediğiniz şeyinasıl yapabilirim ?
  • Aygit yoneticisini açin, evrensel seri veri yollarina benzer bir kisim vardir. Oranin altinda usb girisleri olur. Oradaki hublari acin, surucu sekmesinde "surucuye gerin don" secenegi vardir.

• chrnolan C kullanıcısına yanıt
    dediklerini yaptım fakat durum hala aynı mausenin ışıgı yanıyor fakat ne aygıt yöneticisinde gözüküyor nede çalışıyor
  • Usb hublarin hepsini kaldirin ve bilgisayari yeniden baslatin. Bu microsoftta yaziyor bu da olmazsa anakartta bir sorun olabilir belki

• Çalışmayan şey mouse değil usb girişleri doğru mu anladım yani flaş bellek falan da çalışmıyor usb girişinde doğru mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.