Şimdi Ara

Mause Combo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eminim seri oluordur ama bana en serisi lazım çünkü diez gibi lanetli bir serverda wolflu atağımın 1200 bile olmadığı bir charla oynuyorum ve benim için komboların kralı denmesi gerekebilir bu serverda
    quote:

Orjinalden alıntı: lBuLuTl

tabikide klavye combo minoru yapıyorum skillere biraz sert basıyorum yani yumuşakca dokunmuyorum ve R+skil+R yapıyorum böyle serii oluyor
  • Sende Herşeyi Bir Anda Kavrıyıcam Felsefesi İle İlerleme,Zamanla Herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 20 Eylül 2007; 23:02:15 >
  • bir anda olsa ço iyi olurdu ama tam tamına 2 yılımı verdim bu chara ve bazıları sadece parasını konuşturarak benim 4-5 katım char yapıolar beni asıl üzen şey bu
    quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

Sende Herşeyi Bir Anda Kavrıyıcam Felsefesi İle İlerleme,Zamanla Herşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedLightning

bir anda olsa ço iyi olurdu ama tam tamına 2 yılımı verdim bu chara ve bazıları sadece parasını konuşturarak benim 4-5 katım char yapıolar beni asıl üzen şey bu
    quote:

Sende Herşeyi Bir Anda Kavrıyıcam Felsefesi İle İlerleme,Zamanla Herşey.

Sende Haklısın Tabi
    Playerlik Bi Yere Kadar.
    Bi Yerden Sonra İtem Konoşuyo
  • bu soruyu size sormaktaki amacım artık benim daha fazlasına gücümün yetmeyeceği çünkü ben ne bir züppe veledim ne de tuvalette para basıorum belki bir umuttur die mükemmel komboyu nasıl yaparım diye düşünüordum ve alkoc un videosuna denk geldim ve ilgimi çekti daha önce hiç denemediğim bir comboydu ve belki tek çıkış yolum budur die heveslendim eğer buda beni kurtarmazsa artık beni ardreamde yaşatmazlar kahrolsun zenginlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedLightning -- 20 Eylül 2007; 23:11:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

klavye ile yapabilmek daha iyidir aslında ama cz de 2 el klavyede ve mouse da olması zor tabi biliosunuz.

ben 2sinide yapabiliorum ama mouse ile olana alıştım cz de 3 farklı kişiye anında mudahale etmek için mouse hakimiyeti de şart mousla skillere vurarken skiller kayabilir bu da zamanla alışılıcak bişey bazen nadir de olsa ben bile kaydırıyorum ama kolay olan bu olsa gerek fail veren skile seri olarak mousla basmak daha kolay dır ama elle daha zordur velhasıl hangisi kolayınıza giderse size güsel olan o dur.

bu arada samsung klavyemin tuşlarının silinmesini geçtim ortası çukur olup delindi bile mous larda zaten ter den renk filan kalmadı :)

Klavye Delindi , Mausun rengi değişti

• quote:

Orjinalden alıntı: RedLightning

bi assass için mause combo mu iidir yani ALKOC abimiz gibi yoksa zero gibi klavye kombo mu Alkoc çok güzel yapıor gerçekten siz neyi önerirsiniz

Bu sana kalmıs elin hangisine yatkınsa onu kullan kendini gelistir
    Bence ws lerde cift el , czde mouse la ama bu sana kalmıs bişi
  • İyi bari çıkıpta kimse o klavye bu mouse al dememiş alkoc dediği yöntem gerçekten çok rahat öğretmişti üstadım saolsun ama skilleri kaydırmamak için baya alışmak gerekiyor alışıncada klavyeye geçip uğraşmak gelmiyor insanın içinden çünkü daha rahat ve kolay skill fail yoq gibi.
  • ya yaparsın L.J de demiş.
    ama o dez avantajlarlada vs kazanıcağını sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

ya yaparsın L.J de demiş.

Amatörrce Yorum Yapma.
    Bizde El İle Yapırouz Ama Vs De Kazanıyoruz Ne Alaka
    Vs Kazanmak İcin Klavye Maus Oynamıışın Farketmiyo Nasıl Kullandığına Bakıo

Buda Sana Maus İle COmbo Dersi
    http://www.trtube.com/izle.php?v=etrcqnsohw
  • mause ile skillere basmak rahat değil bence skiller yerinden kayıyor çok kayıyor :S
  • sen ilk önce mouse ile combo yap sonra klavye ile klavyenin daha rahat--seri oldugunu göreceksin
  • Nasıl aLışTıysan , Nasıl kolayına geliyorsa öyLe yap
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

ya yaparsın L.J de demiş.

Amatörrce Yorum Yapma.
    Bizde El İle Yapırouz Ama Vs De Kazanıyoruz Ne Alaka
    Vs Kazanmak İcin Klavye Maus Oynamıışın Farketmiyo Nasıl Kullandığına Bakıo

Buda Sana Maus İle COmbo Dersi
    http://www.trtube.com/izle.php?v=etrcqnsohw

arkadaşım arızamısın sen ya
    her forumda her gördüğüne negatif yorum yapmak zorundamısın?

• hepinizin yorumları benim için altın değerinde bir süre yoktum forumda okuldu şuydu buydu teşekkür ederim hepinize
  • Bence şerefli bi oyun için 1 el klavyede 1 el mause da olmalı. Yani mause comboyu seçiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.