Şimdi Ara

Maverick Strada Dc Evo ACİL TAKASLI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk öncelikle herkese hayırlı alışverişler, aracım 10 numara olup altında bir tane çizik yoktur.Aracı Ankara KentparkAVM Robbishop'tan sıfır 460 liraya 19.02.2013 tarihinde aldım ve 5 kez kulandım(15 gün tatilinde) temizleyip kutusuna kaldırdım.Arkdaşlar aracım çok temizdir hiç kuşkunuz olmasın takas vardır öncelik rc model olarak OFFROAD araçlardır,üstüne para alıp verebilirim(strada sc,buggy,slash 2wd vs. vs.)Kafama yatan herşeyle takas yaparım.Sorularınız için lütfen site üzerinden ulaşınız telefonuma bakamıyorum.Aracı elden Ankara içi de teslim ederim kargo ilede yollayabilirim. Lütfen 300 olurmu vs. mesaj atmayınız çürük araçlara istiyorlar! Resimler aracımın ne kadar temiz olduğunu kanıtlıyor sadece 4.resimde kepin tamponuna bir kırım var fakat japon yapıştırıcı ile yapıştırdım.Pazarlık yoktur zaten yaptım yapacağımı + olarak sıfır jant lastikde vardır.Peşin almak isteyenler için fiyatı düşürdüm lütfen sizde beni daha da zorlamayın zaten zararım var.
    FİYAT:350 TL
    BURDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-maverick-strada-dc-evo-tertemiz-son-fiyat-takasli-133557028/detay/
     Maverick Strada Dc Evo ACİL TAKASLI Maverick Strada Dc Evo ACİL TAKASLI Maverick Strada Dc Evo ACİL TAKASLI Maverick Strada Dc Evo ACİL TAKASLI

• ARKADAŞLAR RESİMLER GALİBA AÇILMIYOR LÜTFEN SAHİBİNCEN.COM U TAKİP EDİN BURAYA DA YORUM ATIN BEN KESİNLİKLE DÖNERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.