Şimdi Ara

SATILIK S-Link SLX-BL1000 1000W Hava Kompresörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK S-Link SLX-BL1000 1000W Hava Kompresörü
    S-Link SLX-BL1000 1000W Hava Kompresörü

Gerçek 1000W Hız ayarlı kompresör
    Küçük ve hafif olduğundan kullanımında operatör yorgunluğu olmaz.
    Güçlü motoru, büyük rüzgar basıncı ve hacmi oluşturarak iki kat çalışma verimliliği sağlar. Güvenlik ve kolaylık için iki kat izole edilmiştir.
    Kapağı döndürerek transfer üfleme ve aspirasyon fonksiyonu devreye girer.

289 TL ...

SATILIK S-Link SLX-BL1000 1000W Hava KompresörüSATILIK S-Link SLX-BL1000 1000W Hava Kompresörü
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 289 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• hocam sıfırıyla arasında 10 tl var sadece.ki sizinki sıfır bile değil galiba. sıfır faturalı almak varken neden aynı fiyata sizinkini tercih etmeliyiz?
  • n11pro.com
    S-Link SLX-BL1000 1000W Hava Kompresörü - n11pro.com
    https://n11pro.com/hava-kompresoru/s-link-slx-bl1000-1000w-hava-kompresoru-P618781
  • tamam hocam.bugun sizin komplesoru almak icin girdim. ama baska sitede sadece 10 tl fark ile gorunce baska yere baktım.bunun icin yazdım. yoksa sizin komplesoru 600 e satanda vardi. ucuza satanda vardı. neyse konu uzamasın ilan baltalanmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.