Şimdi Ara

Mavi Bilgisayar'a birşey mi oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimizde arkadaşın prime95 ve linpack'i hiç bitiremeyen bir işlemcisi var, 12/08'de Mavi'den alınmış, garantiye yollayalım diyoruz ama dünden beri sitesi açılmıyor, telefonunu da bilmiyorum. Kapanmış falan olamaz di mi? Bilenler telefon numarasını verirse makbule geçecek...

• islemci ve faturasi veya kutusu duruyor mu?
  • hepsi duruyor, en yapmalıyım?
  • mavi bilgisayar iflasdan kapandı. elinizde faturası ve garanti belgesi mevcutsa distributor firma ile görüşün.
  • islemci nedir? amd mi intel mi?
  • iflas mı??? 5 şubeli polen bilgisayardan sonra 5 şubeli mavi bilgisayar da ha? neler oluyor böyle...
    distribütöre nasıl ulaşabilirim beyler? işlemci intel.
  • Armada ile bir gorusun. en buyuk distributor orasi olmasi lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şirket 2009 Şubat/Mart civarlarında bizlere ömür oldu... Ancak; sizin gibi mağdur insanların olduğu aşikar, bu yüzden nette bir araştırma yaparsanız bu konuda bir çok konuya rastlar, çözüm yollarına ulaşabilirsiniz.

Yanarım yanarım da o iflas döneminde PS3'ü 550 Tl'ye kadar indirmişlerdi almadım ona yanarım.

• http://www.intel.com/support/tr/replacements.htm

Buraya da göz atmanızı öneririm.
  • Garanti belgesi varsa üzerinde ithalatçı firmanın kim olduğu da yazıyordur, oraya yollayabilirsiniz.
  • Yardım için teşekkürler arkadaşlar...

Google'dan gelecek muhtemel mağdurlar için olan biteni yazayım..

3 tane distribütör var Intel'i getiren; Armada (0212.4673800 / dahili: 1412), Mersa Sistem (0216.6458282 / dahili: 1), Datagate (0212.3312199).
    Hepsini aradım, ürün barkodunu yardımıyla sorgulama yaptılar, Datagate'de çıktı, ürünü kargolayıp yolluyorum, 1 hafta içinde neticelendireceklerini söylediler, ürün arızalıysa faturadaki miktara göre para iadesi yapacaklar... Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.