Elimizde arkadaşın prime95 ve linpack'i hiç bitiremeyen bir işlemcisi var, 12/08'de Mavi'den alınmış, garantiye yollayalım diyoruz ama dünden beri sitesi açılmıyor, telefonunu da bilmiyorum. Kapanmış falan olamaz di mi? Bilenler telefon numarasını verirse makbule geçecek...
islemci ve faturasi veya kutusu duruyor mu?
hepsi duruyor, en yapmalıyım?
mavi bilgisayar iflasdan kapandı. elinizde faturası ve garanti belgesi mevcutsa distributor firma ile görüşün.
islemci nedir? amd mi intel mi?
iflas mı??? 5 şubeli polen bilgisayardan sonra 5 şubeli mavi bilgisayar da ha? neler oluyor böyle... distribütöre nasıl ulaşabilirim beyler? işlemci intel.
Armada ile bir gorusun. en buyuk distributor orasi olmasi lazim
Şirket 2009 Şubat/Mart civarlarında bizlere ömür oldu... Ancak; sizin gibi mağdur insanların olduğu aşikar, bu yüzden nette bir araştırma yaparsanız bu konuda bir çok konuya rastlar, çözüm yollarına ulaşabilirsiniz.
Yanarım yanarım da o iflas döneminde PS3'ü 550 Tl'ye kadar indirmişlerdi almadım ona yanarım.
Garanti belgesi varsa üzerinde ithalatçı firmanın kim olduğu da yazıyordur, oraya yollayabilirsiniz.
Yardım için teşekkürler arkadaşlar...
Google'dan gelecek muhtemel mağdurlar için olan biteni yazayım..
3 tane distribütör var Intel'i getiren; Armada (0212.4673800 / dahili: 1412), Mersa Sistem (0216.6458282 / dahili: 1), Datagate (0212.3312199). Hepsini aradım, ürün barkodunu yardımıyla sorgulama yaptılar, Datagate'de çıktı, ürünü kargolayıp yolluyorum, 1 hafta içinde neticelendireceklerini söylediler, ürün arızalıysa faturadaki miktara göre para iadesi yapacaklar... Geçmiş olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme