Şimdi Ara

Mavi Bilgisayara Güvenebilirmiyim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mavi bilgisayardan(siteden) birkaç parça ve E6600(ön spariş) almayı düşünüyorum.
    Daha önce oradan spariş verip te herhangi bir sorunla karşılaşan varmı ?
    Birde mavi bilgisayarda E6600 e 10 Ağustos demiş acaba bu gray ürünmü??

• satana kadar çok iyiler ve sorunsuz gönderiyorlar.fakat satış sonrası çok kötü cevap almak mümkün değil
  • alışverişte güvenilir bence
  • cok kazık bi yer orası fiyatı daha cok yerde arastır
  • kazık mı? sanki diğer yerler çok ucuz!!!
    A firmasında anakart ucuz işlemci pahallı -- B frimasında anakart pahallı işlemci ucuz yani değişen bişey yok!!! bence aldığın yer önemli .. sıradan bir yerde eğer aldığın üründe problem çıkarsa işte o zaman film başlıyor...ben şimdiye kadar hep alış verişimi maviden yaptım..kazık yemiş olabilirim 5-6 $ ama bence garantisi yeter
  • fiyatları uygundur...
    tabiki her parçanın en ucuzu orda değil... her yerde olduğu gibi...
  • Ben Hiç güvenmiom artık sende güvenme....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rynell

kazık mı? sanki diğer yerler çok ucuz!!!
    A firmasında anakart ucuz işlemci pahallı -- B frimasında anakart pahallı işlemci ucuz yani değişen bişey yok!!! bence aldığın yer önemli .. sıradan bir yerde eğer aldığın üründe problem çıkarsa işte o zaman film başlıyor...ben şimdiye kadar hep alış verişimi maviden yaptım..kazık yemiş olabilirim 5-6 $ ama bence garantisi yeter

ya biraderim tek parca alırsan zaten en fazla okadar oynar kalkıp da 50 dolar oynamaz,
    benim demek istediğim coğunlukla parçalarının diğer yerlerden daha pahalı olmasıdır bunu da sistem toplarken farkedersin,, ama ürün seçeneği bol ona bişey demem

• zaten işi bilen toplama pc yi tek bir yerden almaz...
    nerde ucuzunu bulursan ordan alarak 40-50 $ kar edebilirsin
  • yani en güzeli ama,
    uğrascan biraz ordan alıcan stokta yok
    burdan alıcan fiyatı güncellememişler vakit lazım yani
    tek yer tek garanti dersen biraz pahalıya gelecek
  • x1600xt almıştım maviden bi problem yaşamadım
  • bence iyi araştırıp bulundugun şehirden bi yerlerden al servis garantisi de rahat olur en az 50 $'da
    kar
  • Valla yukarda da dendiği gibi satışta sorun yok ama dua et urunun sorunlu çıkmasın(nerden alırsan al bu ihtimal hep var) işte o zaman yandın,garanti olayı çok sorunlu!!!
  • mecbur kalmadıkça uzak durun
  • ben çok alışveriş yaptım daha hiçbir sorun çıkmadı

ekran kartımı 3 defa değiştirdiler ki 2sinde ben bozmuştum

tabi bu aralar iyice tanındılar falan fiyatlar uçuk biraz eskiden daha iyiydiler sanki..ama bence gene de ankaradaki 2-3 iyi yerden biri.
  • diğer yerlede göre 5-10$ daha pahalı ama başka yerlerde olmayan parçalarda orda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

diğer yerlede göre 5-10$ daha pahalı ama başka yerlerde olmayan parçalarda orda...

DF LANPORTY varmı mavide yapmayın arkadaslar her urunde oynuyor 2$ en az sıstem toplamaya kalkılırsa bu 20$ bulur nıye bu kadar fazla verılsın kı 35 lıraya neler alınır
    MAVİ guvenılır bıryer saglam bıryer ona lafım yok fıyat konusunda ıllallah ettırdı yanı
    GİGATEK guvenıyorum ben fıyat ve hızmet kalıtesınden hep ordan yapıyorum alısverısımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.