Şimdi Ara

mavi bilgisayarın istanbulda şubesi varmı?? neden mi? bi bakın isterseniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bu mavi bilgisayarın istanbulda şubesi varmı çok nefis bi kasa buldum mavide 37$+kdv eksada77$+kdv bu nasıl anlamadım

http://www.eksa.com.tr/index.cfm?ba=u.eksaDetail&kod=KASATITP4P437

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=3484

• Cevahir'de sanırım 1. yada 2. katta olması lazım. 105 yada 115 yada 205 yada 215 gibi bişeydi. yalnız orada ben hiç kasa görmedim daha çok oyun cdleri ve konsol falan vardı. google'a sorsan herkesten iyi bilir aslında. ben öyle yapmıştım.
  • kocaelı merkez de var.yenı acıldı
  • Koceli mağazası

Ncity Alışveriş Merkezi
    Tel : 262 332 46 47
  • bence merkezden ankara kızılaydan online sipariş ver dostum
  • arkadaşım amma yaptınız bu kasayı..hatta bu kasayı sıcak fırsatlarda alan arkadaşlarda oldu...bu kasanın her yeri plastik haberiniz ola..resim çok yanıltıyo..yanına gittiğinizde almaktan vazgeçiyosunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazkartal

arkadaşım amma yaptınız bu kasayı..hatta bu kasayı sıcak fırsatlarda alan arkadaşlarda oldu...bu kasanın her yeri plastik haberiniz ola..resim çok yanıltıyo..yanına gittiğinizde almaktan vazgeçiyosunuz...

Arkadaş haklı.
    Dexonic yerine Asus'un kasalarından birini al.
  • ben cevahirde kine gittim agp kart ariorum seçeneklerii nedir dedim yanlız fx 5200 dısın da dedim bana gitti fx 5200 tavsiye etti 10240x768 de carbonu ben takılmadan ful detay oynuyorum dedii şaştım kaldımm bende israr laa imkansızz dedim bana yürü gitt başında dedii çokk aptal biyer cevahirde kii ve cook kazık cıı
  • Valla onu söyleyen dingilin full detayı ne sandığını çok merak ettim doğrusu. Undergraund u bile adam gibi oynatamıyorken. Yani benim 9550(OC lu) nfsu2 yi 1024*768 de full detay oynatıyor. 5200 de neymiş.

Valla adama helal olsun çok büyük sallamış, orada bu kartı alırım oynatmazsa ............. diye devam ederdim.

Yukarıdaki cümledeki boşlukları doldurun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanted

ben cevahirde kine gittim agp kart ariorum seçeneklerii nedir dedim yanlız fx 5200 dısın da dedim bana gitti fx 5200 tavsiye etti 10240x768 de carbonu ben takılmadan ful detay oynuyorum dedii şaştım kaldımm bende israr laa imkansızz dedim bana yürü gitt başında dedii çokk aptal biyer cevahirde kii ve cook kazık cıı

Yanlız orası mavishop deyilmi mavibilgisayarla ilgisi varmıki oranın.Orası oyun ve ekipmanları satan biyer diye biliyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanted

ben cevahirde kine gittim agp kart ariorum seçeneklerii nedir dedim yanlız fx 5200 dısın da dedim bana gitti fx 5200 tavsiye etti 10240x768 de carbonu ben takılmadan ful detay oynuyorum dedii şaştım kaldımm bende israr laa imkansızz dedim bana yürü gitt başında dedii çokk aptal biyer cevahirde kii ve cook kazık cıı

Herkesi salak sanıyorlar sanırım.
  • Bilgisayarcı geçinen bir vatandaş daha bilişim sektörü bu adamların elinde çoğunlukla işte..Bölelerini gördükçee.......neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 21 Nisan 2007; 11:57:51 >
  • Bence o dandik kasayı alacağına forumda video incelemesi yayınlanan Chenbro 61163 kasayı al. Hem fiyatı daha uygun. Fiyat için aşağıdaki adrese bakabilirsin.

http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm

CHENBRO PC61163 Güç kaynağı yok ATX/Micro ATX; 2xUSB, 1xFan; Air Guide; Kutulu; Siyah 29,99
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.