Şimdi Ara

Mavi Ekran!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Bakin baştan söylüyorum durum ciddi 7 8 yasinda biri gelip bilip bilmeden cevap yazmasin saçma sapan cevap vermeyin. Sımdi konuya basliyalim...
    2-Öncelikle merhaba. Ben mavi ekran hatası alıyorum ama soruna cevap bulamadım. Bu arada sistem özelliklerim:
    Casper notebook
    I5 3210m 2.5 ghz turbo boost ile 3.1 ghz
    Intel HD graphics 4000/GT630m 1GB
    4 gb ram(8 di serviste çaldilar)
    Windows 7 64 Bit
    Dediğim gibi servise gitti 2 kere.
    Mal bu sorun da şu;
    3-Örnek vereyim: Gta 5 launcher a tıkladım 10 saniye bekledim ve mavi ekran hatası ardından pc reset attı. Atmadan önce okudum bios tan güvenli mod falan diyodu ama ingilizcem o kadar iyi deil çeviremedim.
    4-İnternetten araştırdım bilgisayarım dan reset atma tiki falan o işlemedi. Burda bi bilgisayarcı var diskleri birleştir onlarda sorun vardır dedi. (Burdaki otelin bilgisayarcisi dandik bişey deil)
    5-Ben diskleri birleştirdim olmadi, tekrar ayirdim olmadi, formatda attim olmadı. En tuhafı NVIDIA denetim masasına girincede oluyor.
    6-Bu arada durduk yere almadım hiç, ama çok yük bindirdim bir keresinde o zaman aldım onun dışında uygulama açarken sadece.
    7-Ve bana isletim sistemini değistir demeyin en nefret ettiğim olay. Bana w10 kur demeyin!
    8-Bakin tekrar söylüyorum bilen birisi desin gelip 7 8 yasindali biri demesin bana lütfen!
    Yardimci olan kim varsa şimdiden teşkkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    5 gün önce açıldı
    Mavi Ekran kitlenme
    2 ay önce açıldı
    Mavi Ekran Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.