1-Bakin baştan söylüyorum durum ciddi 7 8 yasinda biri gelip bilip bilmeden cevap yazmasin saçma sapan cevap vermeyin. Sımdi konuya basliyalim... 2-Öncelikle merhaba. Ben mavi ekran hatası alıyorum ama soruna cevap bulamadım. Bu arada sistem özelliklerim: Casper notebook I5 3210m 2.5 ghz turbo boost ile 3.1 ghz Intel HD graphics 4000/GT630m 1GB 4 gb ram(8 di serviste çaldilar) Windows 7 64 Bit Dediğim gibi servise gitti 2 kere. Mal bu sorun da şu; 3-Örnek vereyim: Gta 5 launcher a tıkladım 10 saniye bekledim ve mavi ekran hatası ardından pc reset attı. Atmadan önce okudum bios tan güvenli mod falan diyodu ama ingilizcem o kadar iyi deil çeviremedim. 4-İnternetten araştırdım bilgisayarım dan reset atma tiki falan o işlemedi. Burda bi bilgisayarcı var diskleri birleştir onlarda sorun vardır dedi. (Burdaki otelin bilgisayarcisi dandik bişey deil) 5-Ben diskleri birleştirdim olmadi, tekrar ayirdim olmadi, formatda attim olmadı. En tuhafı NVIDIA denetim masasına girincede oluyor. 6-Bu arada durduk yere almadım hiç, ama çok yük bindirdim bir keresinde o zaman aldım onun dışında uygulama açarken sadece. 7-Ve bana isletim sistemini değistir demeyin en nefret ettiğim olay. Bana w10 kur demeyin! 8-Bakin tekrar söylüyorum bilen birisi desin gelip 7 8 yasindali biri demesin bana lütfen! Yardimci olan kim varsa şimdiden teşkkurler.