Bildirim
mavi ekran
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
disk bölümlemesinde bir sorun var sanırım. Yeniden sıfırdan bir fdisk ile diski baştan bölümleyin -
ya 15 gün sonrada bilgisayarın aklına hdd ler gelmezki bence başka bi yerde ara sorununu -
Mavi ekran sorununun analizini yapmak için aşağıdaki linki incele...
http://forum.donanimhaber.com/m_4410613/tm.htm -
bilgisayarının ekran kartı bozuk olabilir veya format at atmadıysan
Orjinalden alıntı: wewillrise -
mavi ekran genellikle ram lerde bir sorun olunca çıkıyor... ama 15 gün sonra olması ilginç -
bazen 10 gun belli olmuyo. -
Öcelikle Windows Xp CDsini tak CD'den ön yükleme yap MSDOS moduna geçmek için r ye bas daha sonra sırasıyla aşağıda verdiğim komutları yaz ve sorun düzelsin
CHKDSK
fixmbr (e)
fixboot (e)
bootadd 1 Enter senden bi iki ayar yapmanı istiyicek orda enterla geç
bootdefault 1
exit
bu komutları ve alt işlemlerini yap makinana exit yazdıktan sonra restart atıcak ve sorun çözüldü. Bu daha çok makinada windows açılmadan tekrar restart atmak veya kaptmaktan oluyor. Arada fazla komut vermiş olabilirim -
teşekkurler... -
quote:
mavi ekran genellikle ram lerde bir sorun olunca çıkıyor... ama 15 gün sonra olması ilginç
Bu konuda sana katılıyorum dostum. Eğer hdd problemli olsa kurulum esnasında mavi ekrana düşmesi gerekirde ki 15 gün cok uzun bir süre zarfı....
Ama yazdığın hata msj direk olarak hddin bootu ile ilgili. Eğer önemli verilerin yok ise fdisk yapmanı öneririm. Partitionlerı oluşturucanca bakalım tekrar mavi ekrana düşecekmi
Ok... -
c sürücüsünde gizli olarak bulunan system_volume_information klasörünü kople sil kesin düzelir. -
quote:
Orjinalden alıntı: XaMpS
quote:
mavi ekran genellikle ram lerde bir sorun olunca çıkıyor... ama 15 gün sonra olması ilginç
Bu konuda sana katılıyorum dostum. Eğer hdd problemli olsa kurulum esnasında mavi ekrana düşmesi gerekirde ki 15 gün cok uzun bir süre zarfı....
Ama yazdığın hata msj direk olarak hddin bootu ile ilgili. Eğer önemli verilerin yok ise fdisk yapmanı öneririm. Partitionlerı oluşturucanca bakalım tekrar mavi ekrana düşecekmi
Ok...
d: de cok onemli dosyalarım var.sadece c yi fdisk yapsam olurmu?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayarım ne kadar eder
- press any key to boot from usb
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- salt okunur ne demek
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- zyxel modem kurulumu
- oem açılımı
- telefon neden çok ısınır
- silinen dosyaları geri getirme
- telefonum şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X