Şimdi Ara

Mavi Ekran Ama Farklı Türden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bi PC var ve mavi ekran verip restart atıyor yanlız mavi ekran 1 saniyeden kısa bir şekilde gözüküyor ardından resetleniyor.HDD den Bilgilerin alınması lazım yani format atamam...
    HDD yi Çalışır bir bilgisayara taktım bilgileri almak için aynı hatayı çalışan PC de de verdi '' mavi Ekran Reset'' HDD de sorun olabilir diye düşündüm ama Bozuk olan PC ye Çalışır durumda içinde windowsun oldugu bir kaç HDD taktım ama gene aynı hata '' mavi Ekran reset''... İşlemciyi cıkartım macun takviyesi yaptım PC yi temizledim yeni gibi oldu ama hala aynı hata....

Yardımlarınızı Bekliyorum....

• Windows Dışı derken ? mesela ? Mini XP var bende onunla açmaya çalıştım yine olmadı:(
  • o zaman donanimsal bir ariza var makinede... siz makinenin diskini alip baska makinede erismeyi denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balltazar

Saygılar Arkadaşlar...

Elimde bi PC var ve mavi ekran verip restart atıyor yanlız mavi ekran 1 saniyeden kısa bir şekilde gözüküyor ardından resetleniyor.HDD den Bilgilerin alınması lazım yani format atamam...
    HDD yi Çalışır bir bilgisayara taktım bilgileri almak için aynı hatayı çalışan PC de de verdi '' mavi Ekran Reset'' HDD de sorun olabilir diye düşündüm ama Bozuk olan PC ye Çalışır durumda içinde windowsun oldugu bir kaç HDD taktım ama gene aynı hata '' mavi Ekran reset''... İşlemciyi cıkartım macun takviyesi yaptım PC yi temizledim yeni gibi oldu ama hala aynı hata....

Yardımlarınızı Bekliyorum....

anlaşılana göre sizin hdd gitmiş gibi sanki ama yedekleriniz var onuda harici dönüştürücüler (ıde to usb yada sata to usb) var onlarla almayı deneyin derim..

• Evet denedim çalışan bir bilgisayarda da aynı hatayı verdi... ben de il önce HDD sıkıntı var zannetim ama mavi ekran veren PC ye de yeni bir windows ve HDD taktım gene aynı hata... çık çıkabilrisen işin içinden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.