s.a beyler bilgisayarda knighta girerken mavi ekran gelip reset atılıyo.depfreeze yok.bitek norton antivurus war.format at demeyin cunku atamam sebepleri war.bu arada windows ingilizce yardım edinde 2 dakka oyun oynadım.sil yuklede demeyin.cunku onuda denedim herkesin derdine care bulanlar banada care bulun nolr
aynısı bende de oLuyor ne yapıcaz ya
quote:
Orjinalden alıntı: ::abstract::
aynısı bende de oLuyor ne yapıcaz ya
millet oynuyo hep bizi mi bulur bunlar
format tek cozum olabilir atmıyorsan onama banane
quote:
Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc
format tek cozum olabilir atmıyorsan onama banane
bunun bir caresi vardır starttan mtarttan
Format deıl ya harddıskınde bı pıslık var yada ram az yorulunca çat res
sağ alttan nortonu aç sonra yukardan internet securitye tıkla ordan settingse tıkla ordan auto-protect yazan yerin karşısında on yazan yeri off yap sonra personal firewall yazan yeri off yap sonra oyuna gir ben böyle yaptım eskisi gibi reset atmıyo çok nadir istersen bide böyle dene
Bilgisayarım'a sağ tıkla, ÖZELLİKLER/GELİŞMİŞ/(Başlangıç ve Kurtarma'daki)AYARLAR/OTOMATİK OLARAK YENİDEN BAŞLAT'daki işareti kaldır. Artık mavi ekran geldiğinde sistem reset atmayacaktır.
Mavi ekran çıktığında, ekranın altında mavi ekran çıkmasının nedeni yazar. Bu nedeni yazarsan sana daha fazla yardımcı olabiliriz.
Eğer her mavi ekranda aynı şey yazıyorsa işin kolay.
NOT : Senin sistem ingilizceymiş, bu kısayolların tamamının ingilizcesini bilmiyorum. Umarım yapabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: 1Teknik
Bilgisayarım'a sağ tıkla, ÖZELLİKLER/GELİŞMİŞ/(Başlangıç ve Kurtarma'daki)AYARLAR/OTOMATİK OLARAK YENİDEN BAŞLAT'daki işareti kaldır. Artık mavi ekran geldiğinde sistem reset atmayacaktır.
Mavi ekran çıktığında, ekranın altında mavi ekran çıkmasının nedeni yazar. Bu nedeni yazarsan sana daha fazla yardımcı olabiliriz.
Eğer her mavi ekranda aynı şey yazıyorsa işin kolay.
NOT : Senin sistem ingilizceymiş, bu kısayolların tamamının ingilizcesini bilmiyorum. Umarım yapabilirsin.
sistem ingilizce amerikadan dayım gonderdi bide orjinal windows değiştirmek istemiyom ondan ama nortonu kaldırıp deneyim bide saolun
up pls kankalar
beyler aynı mavi ekran bendede oluyor kingston un yanına elixir diye bir ram aldım ondanmı acaba yoksa başka birşeydenmi atiduag.dll gibi bir hata bu arada double agentta yapıor sistem xp 64 bit
a.s kardes bizde caresini arıoruz bi bulailsek
EVet arkadaşlar bunun sebebini biliyorum kusra baqmayın ama formatlada olucak bi iş değil .aynı olay bende oluyodu bilgisyarcıya gittiğimizde hard disk arızalı dedi ve bunun sebebi HARD DİSK
hard disk beyler iddaalaşmayın hatta donanım yanlış yükleniş fln yazıyo saçma saçma şeyler yazıyo sonra bilgisyarı yeniden açınca windows xp yi yüklerken alttan bi çubuk yüklüyo.yani %100 hard disk ndn diceksiniz aynı olay bende oluyodu harddsik değişti olay bitti
quote:
Orjinalden alıntı: rocky20034 beyler aynı mavi ekran bendede oluyor kingston un yanına elixir diye bir ram aldım ondanmı acaba yoksa başka birşeydenmi atiduag.dll gibi bir hata bu arada double agentta yapıor sistem xp 64 bit
Arkadaşım eğer pc imzandaki ise ana kartının markasını da yazarmısın.
Senin ekran kartın nvidia tabanlı olmasına rağmen atidiag.dll hatası alıyorsun. Bu biraz garip. Ekran kartının sürücülerini kaldırıp, güncel sürücüler ile yeniden kurabilirsin.
sence x1650xt nvidia kartımı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme