Bilgisayarımı sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Monitörümde bir sorun vardı garantisi bitmeden hem monitörümü (Samsung P2250 Lcd) hem de ekran kartımı (HD 4850) servise götürdüm. Şehir dışında olduğum için eve döndüğümde parçalarımı yerine takıp bilgisayarı açarak deneme fırsatım oldu ancak bu sefer çok garip bir problemle karşılaştım. Daha windows açılırken ekranda kalın kırmızı çizgiler, her renkten yapboz gibi görüntüler oluşmaya başladı. Windows normal olarak başlıyordu ancak ekran berbat halde görünüyordu. Ardından windows başladı ve bir kaç saniye içinde mavi ekran hatası verdi. Dumping physical memory yazıyordu ekranın en altında ve hemen reset atıyordu bilgisayar. Garanti süreleri doldu ve şehir dışında olduğum için de hemen ilgilenemedim. Merak ettiğim şeylerden birisi; RAM de bir sorun varsa eğer bu ekrandaki artifactları oluşturur mu ki? Sizce sorun nedir arkadaşlar, nasıl çözülebilir bu sorun? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar yok mu yardım edecek?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme