Şimdi Ara

Mavi Ekran(atikmpag.sys) vb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandir mavi ekran sorunuyla boguşuyorum.
    Sistemim şu şekilde;
    Anakart: Asus m5 a97
    İşlemci: Amd fx 6100
    Ram: Corsair 16 gb dual
    Psu: Cooler master g750m
    Ekran kartı: Msi rx470 4gb
    Depolama: Ocz 256gb ssd
    Işletim sistemi: Windows 10 64 bit
    Öncellikle ekran kartı,psu yeni.Hatanın bu parçalardan olabileceğini düşünerek yeniledim.Ram de denendi,ama buna rağmen mavi ekran almaya devam ediyorum.Değişmeyen işlemci ve anakart kaldı.Mavi ekrana ek olarak resimde gördüğümüz üzre başka bir sorun çıktı.Bu sorunu pc açılırken veriyor monitor bu şekilde oluyor ve kendini 2-3 kez kapatiyor ve açıyor ardindan mavi ekran atikmpag.sys sorunu verip resetliyor.Driver larim güncel,güncel olmayan donanimdan da kaynaklana bildiğini öğrendim ama cevap bu da değil.
    Bir çözüm öneriniz yada yol gösterecek fikriniz olup yardim ederseniz çok mutlu olacağım.Şimdiden teşekkür ederim.Mavi Ekran(atikmpag.sys) vbMavi Ekran(atikmpag.sys) vbMavi Ekran(atikmpag.sys) vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinn68 -- 18 Mart 2017; 1:52:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• driveri nereden indirdin bilmiyorum ama bu driveri bi denermisin.

https://www.msi.com/Graphics-card/support/Radeon-RX-470-GAMING-X-4G.html#down-driver&Win10 64
  • mrb ekran kartini bi test ettirn derim.birde versiyon degistirin malesef driver guncellemeli bazen vatandaslar uzerinde deneniyo misal eski versiyonlari deneyin

• Minidump dosyalarını atabilirmisiniz
  • bunu akıl ettigimde çok geçti:) ccleaner temizlemiş ne yazıkkı :( tekrar verdiğinde paylacam artık kardeşim.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Driverı Amd'nin sitesinden indirmiştim.silip birde senin dediğin yerden Msı sitesindekini kurayım kardeşim.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Denedim kardeşim.Aynı hata ile tekrar karşılaştım yeniden başlattıktan sonra:(
  • yasinn68 kullanıcısına yanıt
    akşam üzeri kontrol edeceğim
  • Bunların dışında fikriniz yok sanırım.Yinede ilgi ve alakanız için teşekkür ederim :)

• Bu sorununuzun driver ile alakası yoktur. ekran kartınız arızalı efendım.

ücretsiz arıza tespitimiz ile

dilerseniz NOTEBOOK TAMİR BAKIM SERVİSİMİZ İLE Ankarada yız ;

Abay Kunanbay caddesi 36 Numara Küçükesat Ankaradayız.

0312 466 60 01 - 0505 635 14 94 den ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.