Şimdi Ara

mavi ekran donanim kitlenmesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar pc ye format attım epox anakartı var fakat driver cdleri yok anakartın kendi sitesinden indrdim nvidia ekran kartı onun son sürümünüde yükledim sadece ses kalmıştı fakat bilgisayar açılştan 15 dk snra mavi ekran geliyor donanımlarınız eksik veya çakışıyo gibisinden bisey diyor ve restart makinaya sonrasında ses kartını yüklemeye çalışırken arık winownsa girerken o hatayı veriyor hiç açılmıyo pc. 2 tane fan var biri işlemcinin üstünde diğeri yukarda bü klasik olan ikisindende ses ve hava geliyor çalışıyorlar sanırım acaba nedir sorun bilen varmı RAM de diye tahmin ediyorum ama yinede soriyim dedim tskler

• anakartın modelinine bakarak driverlerini çek istersen modeli yaz yardımcı olmaya çalışayım
  • mavi ekran hataları genelde ram lerden kaynakalnır... ram slotları tozlanmış olabilir, bi bak... ayrıca ram i başka bir slot a takmayı deneyebilirsin....
  • onu yaptım zaten epox 8KDA3I (64 amd 3000+)orjial sitesnden indirdim biosdur networkdür ne varsa ses hariç sesi indirmeye çalışırken kapanıodu alet işte sonra hiç açılmamaya başladı dedigm gb
  • ram i baska slottada denedim olmadı :)
  • epox 8KDA3I mi yoksa v3x mi bundan emin ol sitesine baktımda v3x ile normali arasında ses driverleri farklı
  • normal hocam direk yazıldıgı gb olan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran kitlenme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha önce sorun yaşamıyorsanız ramdan olduğunu sanmam mutlaka bi drive çakışması var anakart sürücülerini yükledikten sonra başka sürücü yüüklemeden den
    ekran kartı harici ise yükleme sadece anakartın kileri yükle dene
    sonra tek tek diğerlerini denersin
  • Slmlar, mavi ekran hatalarıyla ilgili olarak websitemdeki makalelerimi ve analiz rehberini inceleyebilirsiniz. (Not: Okumak için üye olmanıza gerek yoktur)
  • hocam formatta atılmıyo makinaya bilmem ne sys yüklenmedi dio kapanıo
  • Mavi ekran hatalarının %80 gibi büyük bir oranı RAM lerden kaynakalnıyor
    1- slot ve ram leri temizle
    2- ram leri farklı slotlara tak
    3- ram lerde makanik sorun olabilir
    4- ram ler çakışık olabilir
    +
    Donanımlar eksik veya çakışık gibi birşeylere geliyor diye yazdınız.
    Bu durumda yapman gereken son driver ları sisteme kur. Donaımların konfigüresyon olarak düşükse fazla yapabileceğin bir iş yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.