Şimdi Ara

Mavi Ekran Hata(ları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar özellikle nba 2k9 oynarken başıma gelen mavi ekran hatası bugun kuzenim jewel quest oynarkende oldu . pc yi ilk aldığım zamanlar mavi ekran vs. olmuyordu önceleri nba problem var sanıyordum ama jewel quest tede olunca buraya yazma ihtiyacı duydum enteresan bir durumda mavi ekranda tek bir kod yok yani her defasında farklı kodlarda hata geliyo desem yalan olmaz en son gen kod 0x0000050 idi bir keresinde hataya neden olan dosya olarak nv4_disp.dll dosyası gosterildi. yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

arkadaşlar özellikle nba 2k9 oynarken başıma gelen mavi ekran hatası bugun kuzenim jewel quest oynarkende oldu . pc yi ilk aldığım zamanlar mavi ekran vs. olmuyordu önceleri nba problem var sanıyordum ama jewel quest tede olunca buraya yazma ihtiyacı duydum enteresan bir durumda mavi ekranda tek bir kod yok yani her defasında farklı kodlarda hata geliyo desem yalan olmaz en son gen kod 0x0000050 idi bir keresinde hataya neden olan dosya olarak nv4_disp.dll dosyası gosterildi. yardımlarınızı bekliyorum

ekran kartı sürücünüzü işaret ediyor sanırsam
  • ilk hatayı aldığım zaman ekran kartı ve ses sürücüsünün driverlarını yeniledim başka neden kaynaklı olabilir
  • hocam C:\Windows\Minidump klasöründeki dosyaları rapid e upload edip paylaşabilirseniz elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim
  • hocam değiştirilme tarihi 14,03,2009 olanı upload etsem bi tek yeterli midir ??

http://rapid*share.com/files/209475878/Mini031409-01.dmp.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastingmoon -- 15 Mart 2009; 13:14:41 >
  • http://rapid*share.com/files/209491488/Minidump.rar.html

buda minidump içindeki dosyaların hepsi hocam
  • aldığınız hatalar şunlar

RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+21c51a ) = ses sürücünüzde sorun var

nv4_disp.dll ( nv4_disp+d0b7f )
    nv4_mini.sys ( nv4_mini+fe07d ) = bu ikisi ekran kartınızın sürücüsünden kaynaklanıyor

d347bus.sys ( d347bus+22e5 ) = daemon tools programını kullanıyorsunuz galiba sorun oluşturan programın dosyası

ntoskrnl.exe ( nt+22e0b ) = sistem dosyası ya da başka birşey pek bilgim yok

açıkcası sisteminizi tamamiyle yeniden kurmanız tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ! Want to play a game -- 15 Mart 2009; 14:50:10 >
  • yani donanımsal problem değil diyorsun hocam bi format atsam sorun kalmaz değil mi bu ara telefon almayı planlıyorumda birde donanım problemi cıkmasın başıma

birde format atmadan ne yapsam sorundan kurtulabilirim
  • az önce yine nba 2k9 oynarken mavi ekran aldım bu sefer dosya ismi RtkHDaud.sys idi ...
  • hocam registrybooster programını edinip sisteminizi bir taratın önceden bende çok sık alıyordum bu hataları sonunda çözümü bu program sayesinde buldum donanımsal değil tahminimce
  • hocam en son aldığım hatadaki dosya ses kartı sürücüsü ile ilgiliymiş diye okudum bende oyuna girdim sesi kapattım normalde 10 dk da mavi ekran gelirken 1 saat mac yaptım mavi ekran vs. yok
    dediğiniz programı edinmeye çalışıcam teşekkürler
  • rica ederim yardımım dokunduysa ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.