Şimdi Ara

mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar bi konuda çaresiz kaldım yardımlarınızı esirgemessiniz umarım
    sorun şöyle kasım ayında artan rekabete karşı cafeme yeni makıne almak zorunda kaldım kendimce iyi bir sistem toparladığımı sanıyorum once size sistem ozelliklerini yazayım

Anakart : msi k9n neo v2

İşlemci : Amd 5600 x2

Ram : 1 gb 800 mhz twinmos ( 2 adet 1 gb ram toplam 2 gb bellek)

Ekran Kartı : 8800 gt 512 mb 256 bit (4 değişik markada var sparkle,asus,zotac ve palit )

Harddisk 500 gb westerndigital 500AAKS

Monitör 19" Samsung Flat Mönitör

sistem bu arkadaslar bu reset benı iyice bezdirdi cafede en çok Warcraft 3 Frozen Throne Dota Map Online ve lan Ağırlıklı Oynanıyor en Çok reset de bu oyunda görülüyo aynı oyunu eski makınelerımde sorunsuz sekılde oynuyorum ama bu yenı aldıgım makınelerde değişmeli olarak yarım 1 ve 2 saat aralıklarla reset atıor oyunu bılenler vardır bı kere oyundan dustunmu bı daha aynı oyuna gıremıyorsun oyuzden reset den dolayı dusunce baya kotu oluyo
    makınelere son drıverlarını bios update lerını ve guncellestırmelerın tamamını yaptım Windows sp2 kurulu makınelerde allta resımde de resetlerken verdıgı hata yazıor hatada yer olmadıgından dolayı demıs ama hdd lerde c surucusunde 17 gb d surucusunde 27 gb bos alan var

http://img293.imageshack.us/img293/6452/1002612lz7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satanic -- 17 Nisan 2008; 14:34:44 >

• upupupupupupupupupupup
  • sesle ilgili bi problem olmasın dxdiagtan baksana whq onaylımı ses sürücüleri, birde oyunda eax 3d felam onları kapatıp deneseniz yada sesi komple kapatıp oyunu öle açıp bekleyin 1 -2 saat baklaım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Ekran Hatası
    5 yıl önce açıldı
    MAVİ EKRAN HATASI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.