Şimdi Ara

Mavi ekran hatası-Vista( sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stop:0x0000003B(0X00000000C0000005,0XFFFFFA600451E000,0XFFFFFA6004A4D0D0,0X0000000000000000)

kl1.sys - address FFFFF600451E000 base at FFFFFA6004000000, datestamp48849E50

Bu şekilde bir mavi ekran hatası aliyorum.Sürekli restart veriyor.Daha önceleride bilgisayar baslarken 'no harddisk detected'uyarısını verip pc başlıyordu.bununla ilgili olabilirmi?Ayrıca bu mavi ekran hatası olmadan hemen önce vista güncellemesi yapııyordu.buda sorun yaratabilir mi?
    lütfen yardımcı olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golddragonx -- 19 Eylül 2008; 10:44:07 >

• vista orjinal değil ise ondan yapabilir ayrıca, ram'lerinde de de problem olabilir.
  • C:\WINDOWS\system32\drivers\kl1.sys Wininstall LE programı VİSTA'da paketleme yaparken bi dosya eksik paketleme yapıyor ve kayıt girdisini paketlemeye eklemiyor. kl1.sys dosyası kaspersky dosyası, (Kaspersky Unified Driver/Kaspersky Lab). Bu durum; Kötücül yazılım temizliği sonrası veya kaspersky kadırıp kurrma sonrası oluşmuş olabilir. Bu kötücül yazılım (virüs,spy vs...) silinememişte olabilir.

İşletim sistemi onarımı, temizliği vs... yapabilirsiniz.
    quote:

alıntı: Kaynak:http://support.microsoft.com/kb/310747
    Sistem Dosyası Denetleyicisi, yöneticiye korunan tüm dosyaları tarayıp dosya sürümlerini doğrulama becerisi sağlar. Sistem Dosyası Denetleyicisi korunan bir dosyanın üzerine yazıldığını belirlerse, dosyanın doğru sürümünü önbellek klasöründen (%Systemroot%\System32\Dllcache) veya Windows kurulumunun kaynak dosyalarından alır ve hatalı dosyanın yerine koyar. Sistem Dosyası Denetleyicisi, önbellek klasörünü de denetler ve yeniden doldurur. Windows Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırabilmek için bir yönetici veya Administrators grubunun bir üyesi olarak oturum açmış olmanız gerekir. Önbellek klasörü bozulur veya kullanılamaz hale gelirse sfc /scannow, klasörün içeriğini onarabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

C:\WINDOWS\system32\drivers\kl1.sys Wininstall LE programı VİSTA'da paketleme yaparken bi dosya eksik paketleme yapıyor ve kayıt girdisini paketlemeye eklemiyor. kl1.sys dosyası kaspersky dosyası, (Kaspersky Unified Driver/Kaspersky Lab). Bu durum; Kötücül yazılım temizliği sonrası veya kaspersky kadırıp kurrma sonrası oluşmuş olabilir. Bu kötücül yazılım (virüs,spy vs...) silinememişte olabilir.

İşletim sistemi onarımı, temizliği vs... yapabilirsiniz.
    quote:

alıntı: Kaynak:http://support.microsoft.com/kb/310747
    Sistem Dosyası Denetleyicisi, yöneticiye korunan tüm dosyaları tarayıp dosya sürümlerini doğrulama becerisi sağlar. Sistem Dosyası Denetleyicisi korunan bir dosyanın üzerine yazıldığını belirlerse, dosyanın doğru sürümünü önbellek klasöründen (%Systemroot%\System32\Dllcache) veya Windows kurulumunun kaynak dosyalarından alır ve hatalı dosyanın yerine koyar. Sistem Dosyası Denetleyicisi, önbellek klasörünü de denetler ve yeniden doldurur. Windows Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırabilmek için bir yönetici veya Administrators grubunun bir üyesi olarak oturum açmış olmanız gerekir. Önbellek klasörü bozulur veya kullanılamaz hale gelirse sfc /scannow, klasörün içeriğini onarabilirsiniz.

Bu temizlemeyi nasıl yapacam ? pc açıldıktan 5 sn sonra mavi ekran çıkyor sonra restart.güvenli mod dan girip mi yapacaz?

• bende de aynı sorun var güvenli moddan yapmayı denedim windows-system dosyalarına dokunulamaz diyor.şimdi ise o sys dosyasını ordan masaüstüne kestim.windows düzgün açıldı.ne oluyor yahu :)
  • arkadaşlar ya biri yardımcı olabilir mi o sys dosyasını masaüstüne kesince sorun düzeldi şimdi kasper düzgün çalışmaz zannedersem ne yapmam lazım düzelmesi için?tekrar mavi ekranla uğraşmak da istemiyorum kasperi de kullanmak istiyorum
  • dostum senin sorunun %100 çözümü ram ini ve işlemcini çıkarıp temizle.temizle dediysek ıslak bezle felan değil kuru bezle temizle.aynı hata bendede yapıyordu böyle denedim bir daha hiç yapmadı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİN7 Mavi Ekran sorunu YARDIMM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.