Şimdi Ara

mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar casper hw1 serisi kullanıyorum ve başım mavi ekranla dertte normal internette gezerken veya çizim yaparken bi anda mavi ekrna düşüyor
    bir sorun algılandı ve bilsyrn zarar görmesi...
    memory_management
    ön belleğe alma veya gölgeleme gibi bios bellek seçeneklerini devre dışı bırakın..

teknik bilgiler:
    STOP : 0*0000001A (0*00041284,0*BDC34001,0*0000128F,0*BF40000)

fiziksel belleğin dökümüne başlanıyor
    fiziksel bellek dökümü tamamlandı

mavi ekranda bu gibi şeyler yazıyor laptop un garantisi yok ve hergangi bi servise götürdüm ve ana kartta bi entegrenin değişmesi lazım dediler ve yaptıklarını söyleyip para aldılar ve 4 gün sonra aynı hata tekrar vermeye başladı.. ve ben o ilden ayrıldım yardımlarınızı bekliyorum....

• Laptop çok ısınıyor mu ? Sıcaklıktan olabilir...
  • hata kodunu google ye yazarsan bir çok şey çıkıyor yani 0x0000001A bunu google yaz açıklamalar var sanırım ramle ilgili bir sorunun var aşağıdaki linkede bir bak

http://support.microsoft.com/kb/929338/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan26 -- 25 Haziran 2009; 1:31:32 >
  • kardeş bu hatayı pc ya hdd yada ram den verir anakartlan ilgisi olduğunu sanmıyorum
  • Büyük ihtimal ramden.

Ya yeni ram taktın çakışıyor, ya da mevcut ram yükleme yapınca hata veriyor.

Emanet ram bul ve deneme yanılma yap...
  • mgd02, arkadaşım büyük bir ihtimalle ram'den kaynaklanıyor. Bazen ram aşırı kulandığında da böle bir hata veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    mavi ekran
    8 ay önce açıldı
    Siyah Ekran Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.