Şimdi Ara

mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben casper hw1 kullamıcısıyım ve notbookum mavi ekrana düşüyor
    teknik bilgiler
    STOP: 0*0000001A (0*00041284,0*BDC34001,0*0000128F,0*BF400000)

bu hata kodlarını veriyor ve mesajın içeriğinde önbellek gölgeleme ve bios bileşenlerini devre dışı bırakın diye şeyler yazıyordu
    yardımlarınızı bekliyorum....

• Bellek hatasıdır ya da xp den kaynaklanıyor olabilir ya da vistadan, yeniden kurun format atın.
  • bilgisyara iki kez format çektim hatta bi teknik servise götürdüm ana kartta bi entegreden dolayı olduğunu söylediler ve değiştiler ama 5 gün sonra aynı hatayı tekrar vermeye başladı UGS NX5 çizim programı kullanıyorum çalışırken mavi ekrana düştü ram lerdemi bi sorun var acaba 1GB +256MB ram var pc de
  • adresleme hatası gibi, ramlarlar arası uyumsuzluk olabilir. 256 mb ramı çıkarıp çalışırın aynı hatayı verecek mi , ramlar arka tarafta küçük bir yuvada tek vida ile çıkıyor. Eğer hata vermezse 1 gb artı bir ram alırsınız zaten çok pahalı değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: mgd02

bilgisyara iki kez format çektim hatta bi teknik servise götürdüm ana kartta bi entegreden dolayı olduğunu söylediler ve değiştiler ama 5 gün sonra aynı hatayı tekrar vermeye başladı UGS NX5 çizim programı kullanıyorum çalışırken mavi ekrana düştü ram lerdemi bi sorun var acaba 1GB +256MB ram var pc de
  • 256MB olanı çıkardım 1GB ram le çalıştırdım yine aynı hatayı veriyor hata formatta attım 5 saat falan çalıştı kapattım sonra açtım UGS NX5 CAD CAM programını çalıştırdım mavi ekrana düştü acaba ekran kartında mı bi sorun 128MB ne yapacam bilmiyorum şimdi...
  • sorunu çözdüm 1Gb ram den kaynaklanıyormuş yeni 2Gb lık ram aldım çok para verdim :( yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Ekran Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Mavi ekran hatası
    11 yıl önce açıldı
    Mavi Ekran Hatası...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.