merhaba arkadaşlar benim masaüstü toplama bilgisayarım var ve içinde win7 yüklü sorunum bilgisayarı açıp 10-15 dk sonra bilgisayara mavi ekran hatası geliyor ve bilgisayar kendine reset atıyor ve sorun böyle silsile halinde devam ediyor.
Format.
quote:
Orijinalden alıntı: E.Gunes
Format.
Yanlış yönlerdirmeyin arkadaşı bir format bu sorunu asla çözmez
quote:
Orijinalden alıntı: emrekatilmis
merhaba arkadaşlar benim masaüstü toplama bilgisayarım var ve içinde win7 yüklü sorunum bilgisayarı açıp 10-15 dk sonra bilgisayara mavi ekran hatası geliyor ve bilgisayar kendine reset atıyor ve sorun böyle silsile halinde devam ediyor.
Kardeşim aynı sorunu 1 aydır bende yaşıyorum ben çözüm bulursam sana aktarıcam,sende bulursan bana haber verirmsiin ? Sordum soruşturdum net bi cevap gelmiyo be kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: famousx
quote:
Orijinalden alıntı: E.Gunes
Format.
Yanlış yönlerdirmeyin arkadaşı bir format bu sorunu asla çözmez
quote:
Kardeşim aynı sorunu 1 aydır bende yaşıyorum ben çözüm bulursam sana aktarıcam,sende bulursan bana haber verirmsiin ? Sordum soruşturdum net bi cevap gelmiyo be kardeş.
Sen format attın da mı çözemedin?
Aynen öyle.
ben 4-5 defa format attım yine aynı problem var.
USB ile ilgili herhangi bir sorun olabilirmi baslangicta guvenli baslatip bi virus taramasi yapsan? veya son zamanlarda yeni bi program yuklemesi veya usb sorunu yasadinmi?
format attıktan hemen sonra açtığımda 10-15 dk sonra yine aynı hatayı alıyorum.yani bilgisayara hiçbirşey yüklemeden de aynı:( usb lerde de bi problem yoktu bildiğim kadarıyla.
bilgisayarın ısıdan resetliyor olabilir kendini veya ram arızası olabilir
Jumperlara bak bi ?
benim hdd sata bildiğim kadarıyla ide lerde jumper var fakat dwd rw da jumper var ne yapmalıyım ?
arkadaşlar problemi çözdüm galiba sorun bilgisayara gelen akımın düzensiz olduğundan yada elektrik kaçağından zaten bilgisayar açıkken metal bir yerine değdiğim zaman çarpılıyordum bilgisayarı başka bir odaya kurdum artık o hatayı şimdilik almıyorum inşaallah bir daha almam. yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
quote:
arkadaşlar problemi çözdüm galiba sorun bilgisayara gelen akımın düzensiz olduğundan yada elektrik kaçağından zaten bilgisayar açıkken metal bir yerine değdiğim zaman çarpılıyordum bilgisayarı başka bir odaya kurdum artık o hatayı şimdilik almıyorum inşaallah bir daha almam. yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
hadi yaa :? Bende aynısını yaptım ama olmadı,zaten benm ekrana görüntü gelmiyor,bazen geliyor ve gelince ya donuyor yada mavi ekran hatası alıyorum.. :(
mavi ekran hataları genelde ram arızasından kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla ramlari söküp tekrar takın yada ram slotunu değiştirin belki sorununuzu çözebilir..
quote:
Orijinalden alıntı: RaZoR_03
mavi ekran hataları genelde ram arızasından kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla ramlari söküp tekrar takın yada ram slotunu değiştirin belki sorununuzu çözebilir..