Arkadaşlar Merhabalar. İlk mesajım forum kuralları hakkında detaylı bilgiye sahip değilim herhangi bir özrüm olursa affola.
Sorun daha öncedende yaşadığım; Oyun oynarken ve son zamandada Sistem derecelendirmesi yaparken cpu derecelendirmesine geldiğinde verdiği bir mavi ekran problemidir. Sorunu çözebilmek için çok uğraştım ama bir türlü bulamadım. Sistemi altta açıkladım ve ekran resmini yükledim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ANAKART: Asus M5A97 AMD 970 Socket AM3 2133MHz DDR3 PCI Express 2.0 İŞLEMCİ: Amd FX-6100 X6 3.3 Ghz Soket AM3 RAM: G.Skill 8GB(2x4GB) 1600Mhz DDR3 EKRAN KARTI: Sapphire HD6850 1 GB 256 Bit 2x Dvi HARD DİSK : 2 TERABYTE Western Digital Caviar Green 64MB 3,5" Sabit Disk PSU : HİGH POWER 750 WATT 80 PLUS
Ramleri tek tek çıkart tekrar tak bendede aynısı oldu ramleri çıkartıp taktım düzelmişti
Bunu daha önceden mavi ekranla karşılaştığımda denemiştim bir süre gelmiyor mavi ekran ne zaman geleceğinide kestiremiyorsun hatanın çünkü sonunda elbette tekrarlıyor. Yani sadece ramden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan hata kodu ile ilgili açıklama varmıdır acaba benim merak ettiğim o yada ram arızalı ise ne şekilde emin olabilirim bundan. Cevap için teşekkürler.