Şimdi Ara

Mavi ekran hatası buna çare bulan yok arıyorum yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten bunu bulamadım tonla hata gördüm fakat ben kendi hatamı bulamadım olay şöyle

sorun algılanmış windows kapatılmıs. aşagıda diyorki ekranı ılk kez gorüyorsan pc'yi kapatıp aç bir daha çıkarsa tüm donanım ve yazılımların dogru yuklenmesını saglayın yeni bir kuruluma gereksinim duyabileceginiz windows donanım veya yazılımı üreticinizden isteyin bunu yaptıkdan sonra eger sorun devam ederse tum donanım ve yazılımları devre dısı bırak veya kaldırın. On bellege alma veya golgeleme gıbı BIOS bellek seceneklerini devre dışı bırakın . Devre dısı yapmak ıcın guvenlık modu kullanmanız gerekırse bılgısayarı yenıden başlatın f8 e basarak once gelısmıs baslatma secenekleri sonra guvenlı modu secın.

Teknik bilgide

STOP: MX000000ED NEDIR BU YARDIM EDIN NE OLUR.

• 13 kişi bakmış fekat kimsede tık yok :)
  • Merhaba
    Birçok şey yazmışsınız ama bence hiç bir şey yazmamışsınız!

Bu mavi ekranı hangi sistemde alıyorsunuz?
    Kurulu veya kurmak istediğiniz sistem nedir?
    @BIOS ayarlarınız kuracağınız sistemin modlarını destekliyor mu? ASHI, IDE vs. gibi.
    Yeni kurulum yapıyorsanız, bunu CD-DVD'den mi, yoksa USB'den mi kuruyorsunuz?

Bilgi yazarsanı, bilgiye ulaşırsınız.
    13 kişi bakmış fekat kimsede tık yok :) diyorsunuz ama konu hakkında hiç bir şey yazmadığınız için herkes yazınızı es geçiyor..
    Sizinkisi bakkala gidipte almak istediğiniz şeye parmak uzatmaya benziyor. Oysa isim verseniz işiniz daha çabuk halleder bakkal amca.
  • uh ben bunları cevaplayamam ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fredic

uh ben bunları cevaplayamam ki :)

bende buradan yardım edememki :)
  • c:\windows\minidump (minidump) klasörünü zipleyip upload et. yardımcı olmaya çalışırım.
  • veya çıkan ekranın bi resmini çek buraya koy
  • her türlü yöntemi denediysen format dahil sorun güç kaynağından veya şebeke hattından dır.bende 3 günde bi mavi ekran alıyordum her türlü windowsda xp,vista vb.her türlü tamirciye götürdüm sorun yok diyor pc açılıyor.sorun prizlerdenmiş :D baska bi yere taşındık tık yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.