normalde bir sorun yok oyun yükledim iki tane giriyorum oyuna menü felan tamam ama oyun başlayınca mavi ekran hatası alıyorum acaba nedeni nedir
önceden yüklediğim oyunlarda sorun yok onlar normal çalışıyor
Mavi ekranda yazan hata kodunu not alıp burda paylaşırmısınız
Bilgisayarım > Sağ klik > Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma altındaki Ayarlara tıklayın.Sistem hatası bölümünde "Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğinin yanındaki çentiği kaldırın.
bu şekilde hata kodunu kaydedebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: dan-ger
Bilgisayarım > Sağ klik > Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma altındaki Ayarlara tıklayın.Sistem hatası bölümünde "Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğinin yanındaki çentiği kaldırın.
dediğini gördüm ama oyunu sildim bir daha deniyeceğim ama sanırsam 000 ve xx gibi şeyler baya vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Athaulf
quote:
Orijinalden alıntı: dan-ger
dediğini gördüm ama oyunu sildim bir daha deniyeceğim ama sanırsam 000 ve xx gibi şeyler baya vardı
İşte o 000 ve xxx gibi şeyleri birdahaki sefere not alıp buaya yazarsan mutlaka yardımcı olunacaktır...