Şimdi Ara

Mavi ekran kodu yardım pls. CLI Problem bir de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Arkadaşlar daha önce x1600 ya da kingston çakışma diye yazmıştım. Kodu istemiştiniz inşallah bu konuya da bakarsınız.

Kernel_Stack_inpage_error
    0*00000077 (0*c000000E,0*C000000E,0*00000000,0*01F96000)

- Artı bu sorun fomat attıktan sonra çıkmaya başladı. CLI apllication ( command Line Interface) diye bir sorun çıkmaya başladı. Catalyst'i açtığım zaman yani özelliklere girdiğim zaman böyle bir sorun çıkmaya başladı biraz öncede oyun sırasında aynı hatayı verdi arkada.

Bütün güncellemeler yapıldı windowsla ilgili... bu formattan sonra neden bööle bir şeyler yapmaya başladı anlamadım. son çare olara bios'u updatelemeyi düşünüyorum ama riskli bir iş olduğu için bunu yapmak istemiyorum. Merakla bekliyorum.

• http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q315266 ingilizcen varsa incele..özetle biosu guncelle-cmos u resetle(veya değiştir) veya b.sayar parçalarını değiştir diyo..
  • CMOS'u Resetle tam olarak ne oluyor bu konuda da yardımcı olur musun lütfen? Cevabın içinn çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darrrk -- 23 Ağustos 2006; 0:32:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.