Şimdi Ara

mavi ekran monitor gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarimda oyun oynarken bi anda mavi ekran cikti bilgisayarinizi yeniden baslatin dedi ben de oyle yaptim bu sefer monitore goruntu gitmedi boyle olunca bekledim sogusun diye yine olmadi bu sefer soktum her seyini goturdum televizyona bagladim calistirdim yine ekranda no signal yazdi cok endiselendim ne yapmam gerrk? bi de anakartta silindir seklinde ufak demirden galiba parcalar var ya onlardan bazilarinin isinmis ve saga sola yatabildigini fark ettim bi ilgisi var midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Merhaba,

Ekran kartından kaynaklanan bir sorun olabilir. Silindir şeklindeki parçalar pillerdir, onlardan kaynaklandığını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComputerGeek

Merhaba,

Ekran kartından kaynaklanan bir sorun olabilir. Silindir şeklindeki parçalar pillerdir, onlardan kaynaklandığını sanmıyorum.

arkadaşa bende katılıyorum bir anda mavi ekrana düştü ve ekrana göruntü gelmıyosa muhtemel ekran kartından dolayıdır. Sana tavsiyet ekran kartını sök varsa onboard ta takarak dene.
  • Mavi ekrandaki kodu söyleyebilirseniz sallamadan yardımcı olabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Mavi ekrandaki kodu söyleyebilirseniz sallamadan yardımcı olabiliriz

selam kardes bendede sürekli 124 mavi ekran hatası alıyorum sorunu cözemedim bu hata kodlarıyla bilgin varsa banada yardimcı olurmusun. benim sorun film , program vb sey indirmeye baslarken mavi ekran hatası aliyorum bırde mesela C'den D'ye bisey kopyama yaparkende aynı hatayı veriyor. bu 124 hatasi nedir kardes.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat2167

quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Mavi ekrandaki kodu söyleyebilirseniz sallamadan yardımcı olabiliriz

selam kardes bendede sürekli 124 mavi ekran hatası alıyorum sorunu cözemedim bu hata kodlarıyla bilgin varsa banada yardimcı olurmusun. benim sorun film , program vb sey indirmeye baslarken mavi ekran hatası aliyorum bırde mesela C'den D'ye bisey kopyama yaparkende aynı hatayı veriyor. bu 124 hatasi nedir kardes.

Ram hatası olabilir.
    Bir memtest yapın.
    Başka bir psu ile deneyebiliyorsanız deneyin.
    Olmaz ise üreticinizle görüşün
  • peki sagolun ekran kartini sokup taknayi deneyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: miss0wiwi

bilgisayarimda oyun oynarken bi anda mavi ekran cikti bilgisayarinizi yeniden baslatin dedi ben de oyle yaptim bu sefer monitore goruntu gitmedi boyle olunca bekledim sogusun diye yine olmadi bu sefer soktum her seyini goturdum televizyona bagladim calistirdim yine ekranda no signal yazdi cok endiselendim ne yapmam gerrk? bi de anakartta silindir seklinde ufak demirden galiba parcalar var ya onlardan bazilarinin isinmis ve saga sola yatabildigini fark ettim bi ilgisi var midir

İŞLETİM SİSTEMİN BİLGİSAYARI DESTEKLEMIYORDUR BİDE USTUNE OYUNA GIRMISSINDIR IYICE KASILMISTIR ONDAN SONRADA RESET BENCE İŞLETİM SİSTEMİNİ DÜŞÜRMEN LAZIM BU DEDIKLERIM BASIMA GELDI ÇOK HATAYLA KARSILASTIM ÇÖZE ÇÖZE ÖĞRENDİK

• ekran kartini sokup taktim ekran geldi bu sefer de arkadaki fare klavye flash bellek vb girislerinin oldugu panel calismiyo fareyi taktigimda isigi yaniyo ama calismiyo klavyede isik bile yanmiyo. napicam ben? onceden calisiyodu

• peki sagolun duzelttim her seyi:)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.