Arkadaşlar öncelikle hepinize ve donanim haber sitesine cok teşekkür etmek istiyorum çünkü birçok problemime çare buldunuz. buseferki sorunum biraz ilginç çünkü 1 ay kadar önce aynı sorunla karsılasıp format atmama ragmen tekrar aynı sorunla karsı karsıyayım. arkadaslar bilgisayarımda 2-3 gün önceden baslamak üzere her video açmaya çalıştıgımda yada oyun oynamaya calıstıgımda mavi ekran hatası alıp restart oluyorum. yaptıgım incelemeler sonucunda bilgisayardaki ekran kartı driverını silip driver'sız bi sekilde video acmaya calıstıgımda hatasız bi sekilde video oynatabiliyorum ancak driver yuklu olmadıgı için oyun acmama izin vermio. bilgisayarda suan parca garantisi devam ettigi için kasayı acamıyorum(bant var) sizde sorun driverdanmı kaynaklı yoqsa donanımdami bi sorun var yada söyle bi teorim var bilgisayara yukledigim bir programın ekran kartı driverlarını bozma ihtimalı varmı cunki gecen sefer formattan sonra 1 ay kadar sorunsuz olarak bilgisayarı kullandım. birde çalıştur/dxdiag yazıp cıkan ekranda test direct 3-d yi tıkladıgımda yine mavi ekran hatası aldım. cogu seyi denedim sizce ekran kartı donanımsal olarakmı bozuk, bozuk ise nasıl anlarım
Donanımsal olarak bozuk değildir,sanmıyorum.Ama buda bir olasılıktır her neticede. Yeni driverler sorun yaratıyor olabilir.Son sürüm driverler yerine bence ondan daha evvelki bir sürümü yükle yada en son driverin başka bir dosyasını bul ve onu o şekilde kur. Donanımsal sorun olsa,hiçbir şeyi izleyemez yada hiçbir oyunu oynayamazdın. Ben ilk önce bunu yap derim zaten kasayıda garanti hesabına kurcuklayamıyorsun.
Kolay Gele
ewet o degisik driverlarıda denedim ancak sonuc degismio sadece driver i sildigim zaman video izleyebiliyorum ama oyunları test edemiom(driver yoq die herhalde) aslında merak ettigim hadise yeni yukledigim birseyin driver i yada windows un ekran kartı ile ilgili bir dosyasını bozma ihtimali format atsam yine belirli bi zaman sonra aynı hadise ile karsılascam cünkü bu ikinci kez oluo derdime derman olacakların yorumlarını bekliyorum
arkadaslar nette yaptıgım arastırmalar neticesinde asus geforce 8500gt 512mb silence ekran kartı kullanan birkaç kişide de tıpatıp aynı sorunun yaşandıgını okudum. bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen yardıımm... aynı olayı yasamıs ve cozum bulmus arkadaslar plzz help:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme