Şimdi Ara

MAVİ EKRAN STOP: 0x00000124 Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben berdem . Öncelikle yıllardır mavi ekran sıkıntım var . Genellikle bu random zamanlarda olur . Bazen günde 2 kere bazense 3 günde 1 kere . Fakat artık bıktım . Mavi ekran ile ilgili bilgili olan kişilerden yardım lazım . Size mavi ekran penceresini aşağıda yolluyorum . Bilgisi olan varsa ne yapmam gerektigini bana açıkca yazarsa minnettar olucam :)

PC özellikleri :

Intel i5-2500K 3.3 gHz
    12 GB ram (1'i 4GB diğeri 8GB)
    Nvdia Geforce GTX 460
    Asus P8P67 Motherboard

Bu arada bilgisayarımda 7/24 Dota 2 oynuyorum . Ve en yuksek ayarlarda . Monitorum bilgisayarıma göre berbat oldugu ıcın rahatca en yuksek ayarlarda sıkıntısız acıyor . Bilmiyorum cpu da bir ısı sorunuda olmuyor cunku kendım gozlemledım . Ama eger temputare degerlerımı ıstersenız dota oynarken cekıp atabılırım .
     MAVİ EKRAN STOP: 0x00000124 Yardım!!

• mavi ekran her şeyden olabilir ama sistemin özellikeri konusunda datay vermen lazım ram raka model ekran kartı marka model psu marka model gibi
  • RAM : CORSAIR XMS3 DRR3 2X4GB (Fakat Buyuk ıhtımal bir tanesi bozuk oldugundan sadece birini kullanıyorum)
    Kıngston HYPERX 8GB DDR3 (Bu rami bozulan 4GB lık yerıne kullanıyorum yanı toplamda 12 gb RAM var )

Ekran Kartı : Asus ENGTX460 DirectCU Top

Ana Kart : Asus P8P67 REV 3.0

İşlemci : INTEL CORE İ5 PROCESSOR 2500K

DVD room : Pıoneer DVR-S19LBK

Kasa: COOLER MASTER CM690
  • Başka istediğiniz birşey varsa hemen atarım . Lütfen bilen biri yardım edebilir mi ?
  • Arkadaşlar sanırım sorun cpu nın ısınmasından kaynaklanıyor . Bugun termal macun alıp hem ekran kartını hemde cpu nun termal macununu yenıledım ayrıca bılgısayarımda ıslemcının kı ve ekran kartının kı dahıl toplam 5 adet fan var . Dota 2 oynarken cpu'nun sıcaklıgı 65-75 derece arası oluyor . Yanı ne yapmam lazım bu sıcaklıgı daha da dusurebılmem ıcın bır onerınız var mı ?
  • Uyumsuz donanım diyor. Kingstonu çıkart. Eğer yine aynı olursa corsairlerden birisi sıkıntılıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okey denicem ama şöyle söyliyim ben kingstonu daha yeni aldım . Eğer ramden kaynaklanıyorsa büyük ihtimal corsairlardan kaynaklanıyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.